Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (215)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je nejzajímavější to, že se tam vůbec nic neděje. Očekávala jsem happy end, jak to u podobných tipů filmů bývá, takže jsem byla poměrně překvapená průběhem filmu. Ovšem ani dobré obsazení nedokáže tenhle film pozdvihnout o něco výše. Kdybych měla tenhle film popsat jedním slovem, bylo by to - divné. Znovu už ne-e. 3* ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele

Nudnejší film som za poslednú dobu fakt nevidel a musel by som teda veľmi dlho spomínať, kedy naposledy som pri filme tak trpel a mal som ho chuť po 45 min. vypnúť. Vydržal som a čakal, že možno koniec ten film nejako zachráni, nestalo sa. S hodnotením by som šiel možno ešte nižšie, ale vo filme, kde hrá Jake M. Johnson tak sympatického chlapa, s ktorým mám dosť spoločného + uvidím na pár sekúnd prsia Olivie menej než 4/10 dať proste nemôžem. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Kdo by nechtěl vidět překrásnou a jednu z mých nejoblíbenějších hereček současnosti Olivii Wilde, jak do sebe hází jedno pivo za druhým, chce píchat a celý film se chová jako chlap? Navíc ten její kolega z práce, kterej mi vyzáží připomínal Zacha Galif... (nikdy si to příjmení nezapamatuju) byl také super. Toho herce vůbec neznám, ale budu si na něj od teď muset dávat bacha. Opravdu hodně netradiční komedia/romantika, ale o to lepší. Určitě doporučuju. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Podle mě velmi dobre film, kterýmu trochu podráží nohy konec. Fousáče chci za nejlepšího kamaráda. Bylo to nakonec trochu o něčem jiným, než sem si myslel. Mnohem víc to hraje na pohodovou notu, ve který je plno piva a na nezávisláky velmi málo řvání, breku a vypjatých epizod hlavní hrdinky. Už sem říkal, že chci fousáče za nejlepšího kamaráda? :D Varování: Sledujte s velkým množstvím piva. Jedna Plzeň to nespraví ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Tak toto teda áno ! Konečne som sa dočkal filmu kde sa myslí aj na druhých a nie len na seba, kde ukážu, že medzi priateľstvom a láskou je len veľmi malá hranica, kde s citami druhých sa nezahráva, kde sa povie všetko radšej hneď na rovinu ... , herecké obsadenie skvelo fungovalo, Olivia ako vždy plná krásy a charizmy a Anna je zas zlatučká ako vždy ... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Režisér i herci řekli, že jejich nejoblíbenější část filmu je výlet a piknik v lese. (Cheeker)
  • Ve filmu se jedná čistě jen o improvizaci. Není k němu žádný scénář a jedinou věc, kterou měli herci k dispozici, byl neurčitý koncept dějové linie a uspořádání, v jakém dané události mají následovat. (Mrs.Blue)
  • Natáčelo se v Chicagu (Illinois, USA). (BMW12)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama