Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trailery, ve kterých se dozvíte pravdu o vašich oblíbených filmech a seriálech. Trailery tak upřímné, že se jich bojí všichni filmový tvůrci i producenti. (skrblik007)

Recenze (47)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Určitě záleží jaký máte k danému filmu, ke kterému je "Upřímný trailer" zhotoven, vztah. Trailer k filmu, který člověk nemusí, se pravděpodobně zalíbí, trailer k oblíbenému filmu se může shledat s odporem. Každý trailer si ale každopádně najde svoje zastánce. Ve většině případů je to trefné a vtipné, některé autorovi narážky jsou trochu mimo, ale záleží, jak se k tomu každý postaví. Mně tam kromě tohoto vadí také občasné protiřečení si, takže nehodnotím úplně nejvýš. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Honest trailers doporučuji všem těm, kteří už něco o daném filmu slyšeli, případně jej viděli. Zároveň hlavně těm kterým nevadí spoilery, třeba vám to může ušetřit čas a můžete ho věnovat něčemu lepšímu. Mimo to se i skvěle pobavíte (obzvlášť pokud to znáte) ! http://www.videacesky.cz/tag/uprimne-trailery ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Hľadanie chýb vo filmových projektoch je vďačnou záležitosťou a Honest Trailers z toho ťažia dostatočne efektívne. Niektoré diely dokážu napnúť bránicu k prasknutiu, iné len klasicky pobavia, ale ako celok aj tak ide o zaujímavý projekt, ktorému by však miestami prospela kratšia minutáž dielov. Nehovoriac o tom, že občas tvorcovia evidentne vytrhávajú fakty z kontextu. Zásadne to všk nevadí a vo vybraných prípadoch je dokonca cítiť aj istú dávky úcty. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní záležitost, která nemá ve světě trailerů obdoby:) Honest Trailers ukazují všem divákům, někdy možná až příliš krutou a "šokující" pravdu o největších blockbusterech současnosti. "Voiceover" v podání Gannona Nickella, který namluvil několik prvních kousků, je naprosto geniální a intonace a naléhavost jeho parádního hlasu povyšuje už tak maximálně vyšperkované linie a hlášky na absolutní TOP. Za absolutní vrchol považuji trailery na Stmívání, Hunger Games, Avengers, Transformers, Paranormal Activity a The Walking Dead, které znám už téměř nazpaměť. Honest Trailers jsou extra vtipné, trefné a "incredibly true." Přesně vystihují (ne)skutečnou pravdu o daném díle. Od doby, co existují, se na ně dívám mnohem častěji, než na klasické trailery. A díky traileru na Twilight také přichází na scénu "The most epic music ever!":) MUST SEE! "And even more stares...", "Why does Chris Pine make this same stupid face every time he gets punched?", "Starring: No one." :D ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Někdy pobaví, někdy spíš ne. Je znát, když kritizují dobrý film a kdy špatný, což se mi líbí. Jedná se v podstatě o bandu geeků, kteří spojí hlavy dohromady a koukaj společně na film, ze kterého se snaží vytěsnit sebemenší hloupost či nesrovnalost. A ten borec, co to namlouvá, má skvělý hlas. Nejlepší trailery : Star Trek: Do temnoty, Batman a Robin, Indiana Jones a Království křišťálové lebky, Superman 4, Amazing Spider-Man, Stmívání, ()

Zajímavosti (1)

  • Upřímné trailery namlouvá Jon Bailey, jehož hlas je často slyšet i v seriózních trailerech a televizních upoutávkách. (skrblik007)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno