Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chloe zjišťuje, že s vraždami sériového vraha to není úplně tak, jak sám tvrdil. Amenadielovi dělá starosti synovo zdraví a Pete se svěří Elle. (Netflix)

Recenze (21)

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo... epic. Svým způsobem možná chápu proč vyšla jen polovina dílů z této řady. Dosavadních 8dílů spíše sloužila jako předehra pro druhou polovinu, ovšem to nic nemění na tom, že polovina dílů z této poloviny působila jako telenovela. Máme tu solidní námět co řešit.. v 6. se snad ukáží i s antikristem. [Tento díl: 93%, tato polovina: 70%] ()

futislav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá řada je sice svižnější, vztah Lucifera a Chloe graduje, ale proč tam všichni neustále řeší kdo komu ublížil, do toho řve mimino a Lucifer se úplně nelogicky vykašlal na Michaela, hlavní postavy se na střídačku chovají jak puboši a úplný konec osmého dílu mě fakt donutil vyjít na zahradu, zvolat "Zasraná Amerika !" a ubrat jednu hvězdu. ()

Reklama

Linzi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V polovině poslední série hodnotím, prozatím, 5 hvězdičkami. Konec tohoto dílu, prostě: WOW! Ne sice všechny dosavadní díly, by byly na 5*, ale ten sedmý a osmý, super! No, jsem vážně zvědavý, tak jako všichni, jak bude vypadat poslední 16. díl, a zároveň definitivní konec seriálu. Viděl bych to na dvouhodinový celovečerák... :-D ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr série rozhodně nejvydařenější z dosavadní poloviny páté série. Ono tomu tak bylo samozřejmě stejně i doposud, na druhou stranu ta melodramata všech zúčastněných postav mě už přivádí k šílenství. Všichni pořád brečí, stěžují si všem v okolí a popravdě, už jsem toho dost přesycen. Těch osm epizod se strašně táhlo, doufal jsem ve více Michaela...on se ale objevil jen na začátku, aby se představil, a pak až na konci, kdy vyrukoval se svým plánem. Ačkoliv Lucifer ví, jaký je jeho bratr dvojče manipulátor, tak ho v prostřední části vůbec nezajímalo, kde se jeho "povedený" bráška nachází a co má vlastně za lubem. Tohle řadím mezi scénáristické fiasko. Třetí série sice taky dost natahuje příběhovou linku, ale tam vás jednotlivé dílčí silné momenty utvrdí v tom, že se jedná o podařenou záležitost. Tady už to zahnali do extrému. Nechápejte mě špatně, nejedná se díky bohu o žádný odpad, máme zde pořád perfektního Ellise v hlavní roli (vlastně dvojroli XD), jenž svými fórky dokáže diváka pobavit, ale celá dosavadní zápletka mě poprvé v této sáze nedokázala zaujmout. Čtvrtá série kvalitativně na míle vzdálená, nejenom vizuálně (proč mi přišlo, že citelně okrouhli rozpočet?), ale i myšlenkově, kdy závěr je jedním slovem DRTIVÝ. Třeba to druhá půlka zachrání. Prozatím něco mezi 60 až 65 % ()

Adaaamecek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je za námi první polovina sezóny. Na začátku jsem měl obavu z pomalého rozjezdu a až moc přehnaně moc tzv. Love story. To se ale rozhodně nedá říct od 4 epizody. A upřímně můžu říct že každá epizoda eskaluje výš a výš. Veliký hype na prosinec! A zbývá jenom doufat že to bude alespoň stejně skvělé nebo lepší a lepší! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama