foto

Kevin Alejandro

  • nar. 7.4.1976 (42 let)
    San Antonio, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Juveniles
2015 Maják
West of Redemption
2014 Aden
2013 Medeas
2011 Cassadaga
Krvavý stát
Legenda o Pekelné bráně
Úkryt (TV film)
2009 Creature of Darkness
Imigranti
Probuzení
2008 Skandály ze života zvířat
2005 Constantine
2003 Truth and Dare
2002 Výzva

TV seriály

2018 Lucifer (TV seriál)
Once Upon a Time (S03E26)
Boo Normal (S03E25)
A Devil of My World (S03E24)
další epizody (16)
2017 Lucifer (TV seriál)
The Sin Bin (S03E10)
The Sinnerman (S03E09)
Chloe Does Lucifer (S03E08)
další epizody (18)
2016 Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
Homewrecker (S02E09)
Trip to Stabby Town (S02E08)
další epizody (23)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Claire (E08)
další epizody (10)
2014 Arrow (TV seriál)
Ulice v plamenech (S02E22)
Bloodovo město (S02E21)
Rudo před očima (S02E20)
další epizody (6)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (5)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
Na začátku (S05E07)
Dozvracet, jedeme dál (S05E05)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Code 4 (S03E04)
Discretion (S03E03)
Punching Water (S03E02)
další epizody (4)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
další epizody (11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Změna hry (S06E23)
2010 Famílie (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
What Makes Sammy Run? (S02E05)
The Runner (S02E04)
Butch & Sundance (S02E02)
další epizody (4)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Čerstvá krev (S03E11)
Krysa v dohledu (S03E10)
další epizody (8)
Agentura Jasno (TV seriál)
Příběh z trajektu (S05E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Branded (S12E06)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Derailed (S01E07)
Westside (S01E06)
Two Gangs (S01E05)
další epizody (6)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
I Love the Knight Life (E17)
Hrdinové (TV seriál)
Azyl (S03E21)
Tráva (TV seriál)
Su-Su-Sucio (S05E03)
Mačety až nahoru (S05E02)
Nádhera, nádhera (S05E01)
2008 Gemini Division (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Cesta do pekel (S01E09)
Zátah (S01E08)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Opět ve hře (S02E02)
Žralok (TV seriál)
Wayne's World 3: Killer Shark (S02E16)
One Hit Wonder (S02E15)
Leaving Las Vegas (S02E14)
další epizody (5)
Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
2007 Drive (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Shaun of the Dead (S02E11)
Every Breath You Take (S02E10)
Burning Sensation (S02E09)
další epizody (11)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Vyklizení (S01E07)
V utajení (TV seriál)
Fitna (S02E07)
School (S02E06)
Home (S02E05)
další epizody (7)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Auto zabiják (S04E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Jeden z nás (S04E25)
2005 E-Ring (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Still Life (S02E09)
Threshold (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zločin a provinění (S01E19)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S04E06)
Day 4: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S04E05)
Day 4: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S04E02)
Alias (TV seriál)
Sirotek (S04E12)
JAG (TV seriál)
Schopen služby (S10E14)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Leovi se něco stalo (S07E09)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Profíci a podfukáři (S01E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Lucifer (TV seriál)
Once Upon a Time (S03E26)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace