foto

Kevin Alejandro

  • nar. 7.4.1976 (41 let)
    San Antonio, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Juveniles
2015 Maják
West of Redemption
2014 Aden
2013 Medeas
2011 Cassadaga
Krvavý stát
Legenda o Pekelné bráně
Úkryt (TV film)
2009 Creature of Darkness
Imigranti
Probuzení
2008 Skandály ze života zvířat
2005 Constantine
2003 Truth and Dare
2002 Výzva

TV seriály

2017 Lucifer (TV seriál)
They're Back Again, Aren't They? (S03E01)
The Good, the Bad, and the Crispy (S02E18)
Sympathy for the Goddess (S02E17)
další epizody (9)
2016 Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
Homewrecker (S02E09)
Trip to Stabby Town (S02E08)
další epizody (23)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Claire (E08)
další epizody (10)
2014 Arrow (TV seriál)
Ulice v plamenech (S02E22)
Bloodovo město (S02E21)
Rudo před očima (S02E20)
další epizody (6)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (5)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
Na začátku (S05E07)
Dozvracet, jedeme dál (S05E05)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
další epizody (11)
2010 Famílie (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Čerstvá krev (S03E11)
Krysa v dohledu (S03E10)
další epizody (8)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Azyl (S03E21)
Tráva (TV seriál)
Su-Su-Sucio (S05E03)
Mačety až nahoru (S05E02)
Nádhera, nádhera (S05E01)
2008 Gemini Division (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Cesta do pekel (S01E09)
Zátah (S01E08)
Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
2007 Drive (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Vyklizení (S01E07)
2005 E-Ring (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S04E06)
Day 4: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S04E05)
Day 4: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S04E02)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace