foto

Kevin Alejandro

  • nar. 7.4.1976 (41 let)
    San Antonio, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Juveniles
2015 Maják
West of Redemption
2014 Aden
2013 Medeas
2011 Cassadaga
Krvavý stát
Legenda o Pekelné bráně
Úkryt (TV film)
2009 Creature of Darkness
Imigranti
Probuzení
2008 Skandály ze života zvířat
2005 Constantine
2003 Truth and Dare
2002 Výzva

TV seriály

2017 Lucifer (TV seriál)
Sympathy for the Goddess (S02E17)
God Johnson (S02E16)
Deceptive Little Parasite (S02E15)
další epizody (7)
2016 Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
Homewrecker (S02E09)
Trip to Stabby Town (S02E08)
další epizody (23)
2015 The Returned (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Ulice v plamenech (S02E22)
Bloodovo město (S02E21)
Rudo před očima (S02E20)
další epizody (6)
2013 Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (5)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Azyl (S03E21)
Melrose Place (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Gemini Division (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Cesta do pekel (S01E09)
Zátah (S01E08)
2007 Drive (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S04E06)
Day 4: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S04E05)
Day 4: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S04E02)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace