foto

David Figlioli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Special Unit
2014 Fotky zítřka
2008 Kamenné monstrum (TV film)
Speed Freaks (TV film)
2007 Vím, kdo mě zabil
2006 Alibi
Special Unit (TV film)
2005 All Souls Day: Dia de los Muertos
2003 Horká půda (TV film)
2001 How I Saved the World

TV seriály

2020 Penny Dreadful: Město andělů (TV seriál)
2015 Agent X (TV seriál)
Poručík Backstrom (TV seriál)
I Am a Bird Now (E04)
Murder in the First (TV seriál)
Down Time (S02E11)
Nothing but the Truth (S02E10)
Bruja Blanca (S02E09)
další epizody (5)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
Kirby Buckets (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
Burning Woman (S01E04)
2013 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dokonalé vraždy (S04E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zataženo (S14E07)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Thursday (S04E10)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2008 Dirt (TV seriál)
Welcome to Normal (S02E01)
2006 Po právu (TV seriál)
Crossing the Line (E13)
What About Brian (TV seriál)
Moving Day (S01E03)
2005 Do neznáma (TV seriál)
Related (TV seriál)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Příbuzní (S10E15)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Home Invasion (S01E13)
Drzá Jordan (TV seriál)
John Doe (S02E15)
Čarodějky (TV seriál)
Jak je důležité míti Phoebe (S05E11)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Pro Se (S06E12)
2001 The Tick (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky