Reklama

Reklama

Cizinec v nás

  • Dánsko The Stranger Inside (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po traumatickém zážitku se slavná herečka Emily Moore (Estella Warren – Planeta opic) a její manžel, psychiatr Robert (William Baldwin – Někdo se dívá), uchylují za odpočinkem na úchvatný odlehlý ostrov ve Středomoří. Hned první noc se ale u dveří jejich prázdninového domu objevuje zoufalá mladá dívka (Sarah Butler – Plivu na váš hrob) s krvavýma rukama a příběhem o tom, jak její přítel při horské túře tragicky zahynul. Robert jí nabízí střechu nad hlavou a pomoc, ale v Emily její vyzývavé chování vyvolává obavu, jestli nemůže být hrozbou pro jejich manželství... nebo dokonce životy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

rigby 

všechny recenze uživatele

Sestřih scén z chystaného filmu? Alespoň tak vypadá začátek. Zbytek se ale odvíjí jako odpad z nějakého lepšího filmu. Většina scén nedává smysl, divák se nudí, a konec je v nedohlednu. Navíc ani ten nenabízí uspokojivé rozuzlení, spíše vyloudí na tváři upřímný úšklebek podobající se pokusu o smích. Zbytečně strávený čas, naštěstí to nebylo tak dlouhé. ()

LEFTFLANK odpad!

všechny recenze uživatele

kedže som prešvihol prvých 5 minút alebo koľko tam bolo nutných pre pochopenie budúcich udalostí, ktoré by mi napomohli, ale začal som až keď boli všetci v civilizácii tak ten nasledujúco prebiehajúci dej bola neskutočná kopa sračiek nefungujúcich ani z jedného konca. Raz za bambilión rokov pozerám tv program a dostanem toto. Tv si u mňa reputáciu teda nevylepšila. Skončil som pri scéne znásilnenia v truhle wtf ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Slabý a zúfalo otrepane pôsobiaci Direct-to-TV thriller, vhodný snáď len na nenáročný, večerný TV program pre zabitie nudy. Ináč je to totiž poriadna slabota, zaujímavá akurát tak sympatickým prímorským vizuálom a obsadením E. Warren a S. Butler, ktoré by si zaslúžili lepší film, než tu mrhať potenciálom po boku vyžitého Baldwina. Ostatné dianie, príbeh a pomyselné zvraty tu nestoja prakticky za nič a celé je to skôr na smiech. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Někteří lidé vypadají na digitální kameře divně. Trochu jako retardi. Tady jsem měl ten pocit od začátku do konce. William Baldwin se až neskutečně podobá Alecovi, jen ještě není tak silný. Hlas má ale také skoro stejný. Asi trochu opožděná dvojčata. Tohle je ten typ filmu, kde se půl hodiny nic neděje, pak najedou velké drama, násilí, šoky, a pak zase půl hodiny nic. Vzhledem k délce filmu je celkem pochopitelné, že se toho opravdu mnoho nestane, i když máte mít pocit, že opak je pravdou. To, že jsou zde nějaké rádoby hororové scény, je sice hezké, ale chtělo by to méně klišé. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Skôr ako film, ktorý neutiahne pozornosť ani tých mizerných 87 minút, to mohlo ísť na divadelné dosky. Tu máme tak akurát solídne rostredie, ktoré vás však prinúti myslieť skôr na dovolenkový rezort ako čo sa v tomto nudnom príbehu deje. Dáni sa snažia strašiť tu snáď len hudbou, ktorá však funguje len pri visení za hák. Úvod nesedí so zvyšnou časťou filmu, celé je rozbité na kúsky, ktoré sa neschopnému režisérovi nepodarilo spojiť. Ľakačka je na smiech pri takto koncipovanom filme a sexuálne scény, ktoré sa tam ocitli omylom (nezapadajú jednoducho do deja), môžu skôr partnerov vybudiť k vzájomnej erotickej stimulácii pri ignorovaní zvyšku filmu. Nikto o nič nepríde a pozitívom je snáď ten hovorený záver s voiceoverom, kde ten kto to spáchal aj ide tam kde má. (videné 24.1.2019 Markíza archív) ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama