foto

Lee Philips

  • nar. 10.1.1927
    New York City, New York, USA
  • zem. 3.3.1999 (72 let)
    Brentwood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Silent Motive (TV film)
1990 Slepá pomsta (TV film)
1989 Prachy, moc a vražda (TV film)
1988 King of the Olympics: The Lives and Loves of Avery Brundage (TV film)
Větrné mlýny bohů (TV film)
1986 American Geisha (TV film)
Barnum (TV film)
Modrý blesk (TV film)
1984 Samson a Delilah (TV film)
1983 Happy (TV film)
1982 Games Mother Never Taught You (TV film)
Mae West (TV film)
Wedding on Walton's Mountain, A (TV film)
1981 Crazy Times (TV film)
Správná trefa
1980 Hardhat and Legs (TV film)
1979 Na Měsíc snadno a rychle (TV film)
Valentine (TV film)
1978 Special Olympics (TV film)
The Comedy Company (TV film)
1977 Spell, The (TV film)
War Between the Tates, The (TV film)
1976 Dynasty (TV film)
Louis Armstrong: Chicagský styl (TV film)
Ta nejhledanější v Mexiku (TV film)
1975 Sweet Hostage (TV film)
1974 Stranger Within, The (TV film)
Vyznamenán za odvahu (TV film)
1973 Girl Most Likely to..., The (TV film)
Going Places (TV film)
Of Men and Women (TV film)
1972 Getting Away from It All (TV film)

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
1976 The Practice (TV seriál)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Láska a svatba (S03E20)
1973 Shaft (TV seriál)
1972 Anna and the King (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Yankee Doodle Doktor (S01E06)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1965 Lollipop Cover, The
1964 Psychomania
1963 Violent Midnight
1960 Tess of the Storm Country
1959 Uprostřed noci
1958 Lovci
1957 Peyton Place
1953 Marty (TV film)

TV seriály

1964 The Twilight Zone (TV seriál)
Queen of the Nile (S05E23)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
The Galaxy Being (S01E01)
The Twilight Zone (TV seriál)
Passage on the Lady Anne (S04E17)
1958 The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace