Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konec 19. století. Osudy fanatického náboženského vůdce, šerifa a bývalé prostitutky se začínají proplétat do krvavého trojúhelníku na drsných pláních Nového Mexika. (Jocker94)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (44)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tak co, šerife? Jak jste spokojenej se svou novou prací? ~ Teda, nevím jak von, ale já byl s timhle jednoduchym a upřimnym westernem celkem spokojenej. Žádný takový to votáčení příběhem, kdy se každou chvilku děje něco jinýho a všechno je tak moc složitý, kdepák. Tady to vojcepá a vod začátku je každýmu jasný, jak slovo boží, za koho kdo kope. Fanatická boží vovce se svejma přicmrdávačema, zhrzená a zneuctěná (pěkná, to jo) vdova, hledající a konající spravedlnost, a frajerskej guvernérskej velvyslanec, co si vezme šerifskej flek, podivínskej (a výbornej) Ed Harris, co pátrá po někom, kdo tudy měl projet. A taky po nějaký fakt pěkný ženušce, co za sebou nechává po městě pěknou řádku ztuhlýho masa. A tady to, to vám teda řeknu, vocejpá, a vo 95% nebo 97% kus olova tu fakt nejni nouze. Nesrat se s nima, fanatickejma panbíčkářema. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka, která mou sbírku revenge-story rozšířila o další vydařený kousek. Klasická jednoduchá osnova, do které jsou dosazeny výrazné a originální postavy, nabízí zábavnou a současně hodně drsnou podívanou kde dlouhý rozjezd vyvažuje dynamická kamera a slušne odsýpající tempo. Isaacs si padoucha střihl s naprostým přehledem, Ed Harris je dokonalý a myslím, že bych tuhle postavu chtěl vidět v dalším filmu, kde by byl hlavní postavou. A Junuary Jones? Jako nekompromisní zrzka s kvérem a přesnou muškou nemá chybu. Jistě, má to své mouchy, ale ty k Divokému západu patří, tak proč si jich všímat. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŽENA, KTERÁ ODPOVÍDÁ POPISU, ZANECHÁVÁ DNESKA TĚLA PO CELÉM MĚSTĚ…“ /// Divoká země, ve které Bůh dobře nechrání slabé... Scénář není žádný nóvum, ale zajímavej je padouch, stejně tak podivínskej šerif Harris a úplně nejvíc je třeba si přiznat, že mám rád, když sympatická paní mává v ruce zbraní, páč už ji nebaví nechat se sebou vyjebávat. A sračky na to, že netancuje tak lehce jako Uma Thurman. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád filmy, kterým vévoděj magoři. 2.) Jsem spíš na ty mstivější holky. 3.) Thx za titule ,,jives“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na E. Harrisa i na stelesnené "dobro" v postave kňaza. To všetko som dostal , navyše krásnu J. Jones, ktorá ide nekompromisne za pomstou. K štvrtej hviezde chýbal hutnejší príbeh, ale celkovo ide o netradičný western, ktorý si slabý scenár kompenzuje dobrou kamerou a exteriérmi. Je trochu iný a v tom je jeho kúzlo. Kiež by účinkovalo viac. 60%. ()

Killda 

všechny recenze uživatele

Slušný western. Je škoda že tvůrci rozjíždí zápletku až tak pozdě, rozhodně tahle látka měla větší potenciál. Ale až budete mít znuděné odpoledne jako já, zkouknutí tohoto snímku vám neublíží. Ed Harris hraje opet výborně a January Jones je na western girl až příliš sexy... stačilo by trošku okořenit nápady a kvalitní westernovka by byla na světě. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v amerických lokacích Santa Fe, Abiqiuiu a Novém Mexiku. (rafix)

Reklama

Reklama