Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konec 19. století. Osudy fanatického náboženského vůdce, šerifa a bývalé prostitutky se začínají proplétat do krvavého trojúhelníku na drsných pláních Nového Mexika. (Jocker94)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (44)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Náboženský fanatik, pološílený šerif a strašně nasraná šlapka. Svým způsobem se jedná o klasické westernové klišé s pomstou coby ústředním motivem, ale právě to, jak jsou napsané postavy a hlavně jak jsou zahrané, dělá ze Sweetwater celkem nevšední žánrový film. Od Appaloosy nejlepší western za poslední roky, pokud nepočítám minisérii s Costnerem. 85% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tak co, šerife? Jak jste spokojenej se svou novou prací? ~ Teda, nevím jak von, ale já byl s timhle jednoduchym a upřimnym westernem celkem spokojenej. Žádný takový to votáčení příběhem, kdy se každou chvilku děje něco jinýho a všechno je tak moc složitý, kdepák. Tady to vojcepá a vod začátku je každýmu jasný, jak slovo boží, za koho kdo kope. Fanatická boží vovce se svejma přicmrdávačema, zhrzená a zneuctěná (pěkná, to jo) vdova, hledající a konající spravedlnost, a frajerskej guvernérskej velvyslanec, co si vezme šerifskej flek, podivínskej (a výbornej) Ed Harris, co pátrá po někom, kdo tudy měl projet. A taky po nějaký fakt pěkný ženušce, co za sebou nechává po městě pěknou řádku ztuhlýho masa. A tady to, to vám teda řeknu, vocejpá, a vo 95% nebo 97% kus olova tu fakt nejni nouze. Nesrat se s nima, fanatickejma panbíčkářema. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Fanatická kudlanka, artritický šerif a mstivá štětka v podivném duchhovním westernu, který je sice dějově plochý jako hrudník dvacetileté gymnastky, avšak v rámci žánru poměrně drsný a vcelku odsejpá. Takže pokud nepohrdáte tisíckrát viděným a za pár šupů natočeným klišé, je to rozhodně lepší než drátem do oka, překoná to snad i kopanec do koulí a dokonce bych se nebál říct, že je to i kapku zábavnější, než si po večerech dělat žiletkou zářezy do předloktí. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tenhle film sice nevstoupí do dějin westernu, ale taky to není úplně bezduchá a tupá kravina. Možná, že kdyby se tvůrci tak zoufale nesnažili přijít s něčím novým, mohlo by to být i lepší. Jenže ta snaha o netradiční přístup, postavy i děj, filmu spíš ublížila. Nicméně Ed Harris je vtipnou postavičkou a January Jones zvolna odkvétající sexbombou, a to na slušnou kovbojku pořád ještě vystačí. 65% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŽENA, KTERÁ ODPOVÍDÁ POPISU, ZANECHÁVÁ DNESKA TĚLA PO CELÉM MĚSTĚ…“ /// Divoká země, ve které Bůh dobře nechrání slabé... Scénář není žádný nóvum, ale zajímavej je padouch, stejně tak podivínskej šerif Harris a úplně nejvíc je třeba si přiznat, že mám rád, když sympatická paní mává v ruce zbraní, páč už ji nebaví nechat se sebou vyjebávat. A sračky na to, že netancuje tak lehce jako Uma Thurman. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád filmy, kterým vévoděj magoři. 2.) Jsem spíš na ty mstivější holky. 3.) Thx za titule ,,jives“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v amerických lokacích Santa Fe, Abiqiuiu a Novém Mexiku. (rafix)

Reklama

Reklama