Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Trochu smutně musím přiznat, že v rámci Spencer/Hill komediálních snímků je tento o poznání slabší. Ač většinou píšu, že je lhostejno jaká je s nimi zápletka, tady to nezachraňuje obvyklá dávka humoru a pohody, protože mi to tu v obyklé míře chybí. Asi to souvisí s očekáváním, které to nesplnilo. Nicméně, nebyl to špatný film. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

To zaujímavé z tohto filmu by som zmestil do 15. minút a ostatok bola celkom nuda. Už ako keby bol duet Spencer a Hill vystrieľaní a mlel z posledného. Predpokladám, že práve po tomto filme ich súhra v komédiach bola spečatená a film Botte di Natale (1994) bol už len pokus o nejaký reštart, ktorý sa nepodaril. ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Ač to nerad píšu, tak by se měli držet tý svý klasiky. Tohle je velmi špatný a nepovedený pokus o regulérní akční krimi film. Bohužel jejich herecké výkony jsou opravdu špatné a scénář je naprosto příšerný. Aspoň, že tam zakomponovali pro ně typické rvačky a jejich škádlení. Film si objektivně zaslouží 2*, ale proto, že je mám rád, tak to nemůžu dát! Nejde to! Je to tedy jen pro fanoušky, jinak pryč od toho. ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie nám na podnose servíruje zlatá 80tá léta. Na pohled čistá velkoměsta, bikiny, příjemná muzika, limuzíny, prosluněné pláže... A navíc v hlavních rolích nejznámější italská filmová dvojka. Tahle komedie využila naplno všechny tyhle faktory. Netřeba přemýšlet, jenom se v pohodě dívat. Pokud máte rádi tenhle typ komedií tak je to super oddychovka. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Spencer a Hill jako superpolicajti. Kriminálka, která až na pár zábavných momentů nijak nenadchne. Nutno dodat, že bitky slabé a krátké, finální přestřelka až trapná. Miluji filmy dvojky Spencer a Hill, nicméně tento se mi vůbec nelíbil. "Zapoměl jsem peněženku, zaplať pak ti to vrátím." - 30%. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)

Reklama

Reklama