Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady Spencer+Hill a další rána pod pás. Pro tyhle dva mám slabost a to jsem na nich vůbec nevyrůstal. Ale prostě miluju ten jejich styl humoru. I když se bčas opakujou tak je to rpostě sranda. A to nejdůležitější(facky) těch je tu požehnaně. Příběh jako vždy klišoidní ale je prostě kouzelný. Spence a Hill neustále hláškují a něco zkoumaj. Miluju tuhle dvojici. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jako parodie na špionážní filmy, je to dost slabota. Opravdu vtipných scén je málo a akce je standardní, na jakou jsme v komediích s TH a BS zvyklí. Naštěstí funguje feel good wibe, kterou tato buddy dvojka vyzařuje. Lví podíl na tom má i skvělý dabing. Díky této dvojici, to byla příjemně strávená skoronuda s občasnými záblesky dobré zábavy. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Špionážní komedie plná omylů a záměn patří k těm nejlepším filmům sehrané dvojice. Chvílemi se vydávala za nápaditou variaci na bondovky, chvílemi vypadala jako něco, v čem by se mohl objevit Louis de Funes. Tahounem je tentokrát konverzační humor, kdežto akční scény mi přišly odbyté a tuctové. Zběsilé tempo a spousta nápadů ale udržují vysokou míru zábavnosti. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Dva týpci v cool-kabrioletu, zloduch s kočkou v klíně a velkým prstenem na ruce, výtah, co gangstery doveze na loď uprostřed moře, to jsou jedny z atributů tohoto zábavného filmu. Jako i ostatní filmy s dvojicí Spencer - Hill, je i tento velmi humorný, plný bitek a honiček, vše s pořádnou nadsázkou. 68% hvězdiček ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších komedií od Buda Spencera a Terence Hilla. Nebo vlastně s nimi. Jejich setkání je náhodné, ale vede je k tak neskutečnému řetězci událostí, že je to až neuvěřitelné, co všechno scenáristé vymysleli. Dvojice je tradičně zábavná a já jsem se bavil od začátku do konce. Takové komedie se už netočí. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Když na lodi dáma vyzývá Terence a Buda k souboji, má na nohách kotníčkové boty na vysokém podpatku. Když se ale na mělčině brání zatýkání od policistů má na nohách sandály na podpatku. (Stocki)
  • Scény na lodi, kde hlavní hrdinové bojují proti zločinci K1 (Buffy Dee), se natáčely na křižníku přímo během jedné plavby. Přítomni byli i civilní pasažéři. (GreatestFan)
  • Šílené zlaté vozidlo s kravskými rohy, puškami na kufru a houkačkami z kamionu, kterým ústřední dvojice jezdí, je Lincoln Continental Mark III 68A z roku 1958. (Stejšn)

Reklama

Reklama