Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia známej dvojice podľa klasického scenára. Tentokrát v úlohe dvojníkov, čo samo o sebe poskytuje priestor na množstvo komických situácii, ktoré scenár naplno využíva. Po slabšom rozjazde s predstavením bratrancov Bastiana a Antonia Coimbra de la Coronilla a ešte aj y Azevedo, ktorí sú prezentovaní ako párik priteplených biznismenov, čo mne také smiešne nepripadalo. Nuž ale potom sa už ide do akcie. Keďže našim bratrancom ide niekto po krku nasleduje klasická lomenica striedaná s naháňačkami. V tomto sú Bud Spencer a Terence Hill výborní. Záverečná bitka so žoldnierskou skupinou Psi války vtipne kombinuje celú štvoricu. 75% ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že jde o jeden ze slabších kousků dvojice. Spencer a Hill jsou tentokrát v dvojroli - jednak snobských milionářů a jedna dvojice buránů, která jim dělá dvojníky, aby přišli na to, kdo jim usiluje o život. Bitky tu jsou všehovšudy dvě a jsou povedené, hlavně ta závěrečná. Zbytek je bohužel variace na téma burani si hrají na boháče a nebo zženštilí milionáři - a až na pár výjimek to není zas moc vtipný, spíše trapné. O něčem svědčí i to, že film jsem viděl několikrát, ale pamatoval jsem si z něj jedinou scénu (mluvící zadek). ()

Reklama

Slick 

všechny recenze uživatele

Typické představení známé dvojky Spencer, Hill. Jedna z nejlepších jejich komedií, plná typického humoru a rvaček. "....Pane Wonder, nabízíme vám hned na místě jako zálohu obálku s 50 000 dolary a potom máme pro vás dalších 20 stejných obálek. Co na to říkáte? - Říkám, že to smrdí, ale ten smrad se dá vydržet.." :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice se nejedna o jeden z nejlepsich filmu tehle dvojice, ale jedna se o jeden z mejch nejoblibenejsich. Zapletka je tentokrat docela zajimava a cely je to postaveny na kontrastu mezi "dobytkama" SaH a slusnakama SaH. Kdyz jsou na scene "dobytci", tak je vse pri starem, dobry hlasky, dobry bitky a vtipky tezici z neznameho prostredi. Ale kdyz jsou na scene slusnaci, tak je to proste rezba, vystraseni Spencer a Hill jsou proste nejlepsi a zaverecna bitka je perfektni. Jediny, co bych filmu vytknul, je jedna, stale se opakujici, pisnicka. A taky mi prislo, ze Spencer dost zestarl a hodne pribral, ale jinak je vse pri starym. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Po "Pravá a levá ruka ďábla" a "Když se rozlobíme, budeme zlí" jsou dvojníci další mou oblíbenou komedií od Hilla a Spencera. Většina jejich komedií nemá děj, a jde jen o to, že na konci filmu je bitka :), tady je sice bitka samozřejmě taky, ale nejde jen o ni, a to je dobře. Dvojníci, jsou opravdu fajn, doporučuji každému. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Vrtulník žoldáků je britský typ Westland Whirlwind, licenční kopie typu Sikorsky H-19 Chickasaw. (Foxhound#1)
  • Mimo Itálie se natáčelo v Brazílii v Riu de Janeiru. (Varan)

Reklama

Reklama