Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Ajka1 

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejvtipnější a nejmilovanější počin s dvojkou S&H. K dobrému pokoukání je ovšem zapotřebí správná dabingová verze s Ladislavem Mrkvičkou a Rudolfem Jelínkem. V takovém případě jedna hláška stíhá druhou a absurdnost celého snímku je dovedena k dokonalé parodii. U rvaček, kde spíš než pěsti létají vzduchem facky s neuvěřitelným zvukovým efektem, se ještě dnes královsky a velmi hlasitě bavím! U ničeho jiného takto krásně vypnout nedokážu. Ode mne plný počet :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie s Budem Spencerem a Terencem Hillem, kde si dokonce střihnou dvojroli, což oceňuji hlavně proto, že technicky je to celkem dobře zvládnuté. Humor stojí hodně na tom, jak jsou obě dvojice různorodé, ale primárně na tom, že se oběma hercům daří bez problémů zvládnout obě polohy. Výborné! ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů s Budem Spencerem a Terencem Hillem. Možná proto, že jich v něm je dvakrát více než obvykle. Dvojníci jsou plní neodolatelného a často velice dobře vypointovaného humoru, pánové si dvojroli očividně vychutnali (obzvlášť Bud Spencer v závěrečné rvačce, když se coby milionář bojí rozdávat své typické údery). A ta návyková ústřední melodie, které se nemůžu zbavit... Super. "Odvezte nás na letiště, pak se vraťte sem a odvezte nás domů." ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Kam se na tohle hrabe Van Damme se svym dvojitym zasahem. Zbohatlici z jizni emeriky potrebujou zaskok aby je mafiani neodkrouhli a najdou dva nejtezsi burany na svete. Bejt v jejich kuzi presne takhle bych si uzival. Rozhazoval miliony,chodil do putyky za stetkama a obcas bych zpleskal nejakyho toho najemnyho zabijaka :) ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Hill a Spencer tentokrát museli ztvárnit dvě rozdílné povahy. Kromě svých obvyklých rolí sebejistých chlápků, co nejdou pro ránu daleko, hrají i jejich naprosté protiklady - přecitlivělé a bojácné milionáře. Bitky a hlášky jsou (nepřekvapivě) skvělé. ("Dostanu se přímo k věci, pane Vonder." - "Jo, ten milion.") ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Eliot Vance (Terence Hill) omráčí dveřmi od auta prvního falešného policistu, který pak spokojeně usíná na zadním sedadle. Vzápětí se Eliot prosmýkne prostorem zadních sedadel ještě jednou, jako by tam policista už nebyl, ačkoliv z auta očividně nevylezl. Zanedlouho se dotyčný policista probírá vedle auta. (ČSFD)
  • Mimo Itálie se natáčelo v Brazílii v Riu de Janeiru. (Varan)
  • Palácem bratrů Coimbrasových (Terence Hill, Bud Spencer), před nímž čeká shromážděné služebnictvo, je ve skutečnosti maurský hrad Fiocruz na adrese Avenida Brasil 4365 Manguinhos v Rio de Janeiru. (999.9)

Reklama

Reklama