Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

otík 

všechny recenze uživatele

Sehraná dvojice Spencer, Hill si zahrála dvojníky dvou „přiteplených“ bohatých obchodníků, jimž hrozí nebezpečí a tak se nechají zastoupit na oko jim podobnými dobrodruhy. Když se takový dva burani dostanou k penězům a k vlivným lidem, určitě nenechají věcem normální průběh. Jedno je ale jisté – dokážou se o sebe postarat. Spíše slabší snímek mé oblíbené dvojice s málo mlátícími scénami zachraňuje velmi podařená a vtipná závěrečná bitka a občas slušné hlášky. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, kde Bud Spencer a Terence Hill mají vtipně odlišné dvojrole. Bohatí a bojácní bratranci Antonio a Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo a jejich dvojníci saxofonista Greg Wonder a kaskadér Eliot Vance, kteří je zastupují. A nejenže se oba náhradníci celou dobu výborně baví svým způsobem, mimochodem vypátrají i původce hrozby smrti bratranců. Také jde o veliký balík peněz.. Další zajímavá postava je nájemný zabiják Tango (Nello Pazzalini). A zase pěstní rvačky a honičky a vtipná nedorozumění. Je to milá a vtipná zábava. ()

Reklama

Mike_Doe 

všechny recenze uživatele

C. Pedersoli & M. Girotti sú na vrchole svojej kariéry. Najlepšia je hromadná bitka v bare, kde obaja protagonisti dostanú to čo je pre nich tak esenciálne t.j. Slaps-n-Beans. V tomto prípade však v opačnom garde. Aj keď tie Slaps skôr rozdávajú než prijímajú. V novembri či januári si pri pozeraní tejto vydarenej komédie kľudne vypnite doma radiátor, pretože Vám bude aj tak poriadne horúco :) ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

No nevím jak u vás, ale pro mě je velice těžké si představit Buda Spencera a Terence Hilla v roli stereotypních snobských podnikatelů s miliony, kteří mají sluhy i v koupelně a nikdy v životě se neprali. Proto taky cítím trochu zklamání, čekal jsem větší nářez. Ale svým způsobem je to zábavné. Při prvním setkání dvojrolí H&S ve filmu jsem se opravdu zasmál, to uznávám. Jinak jsem toto duo viděl vždy v komediálních akčních béčkách, kde hráli pořád víceméně stejné postavy (je vidět, že to nebyla jen finanční jistota některých významných 'konců' Hollywoodu v posledních pár desetiletích) a docela mě bavily jejich hlášky i bojové scény. Možná jsem už trochu starší, ale ke konci Dvojníků jsem se spíš nudil, přestože závěrečný velký fight je na filmu asi to nejlepší. Aspoň jednu věc jsem si z filmu odnesl. Pokud se někdy vyměním s milionářským dvojníkem, musím si před vstupem do auta sundat cylindr (na to ostatní budu mít lidi, ti už si poradí). ;) ()

Chladek 

všechny recenze uživatele

Zrovna tento jejich film mě upoutal hereckými výkony, předvším u Buda Spencera. T. Hill je pro mě pořád Nikdo, malý unavený joe, kterému nejlépe sedí mít na sobě odrbané hadry a nechat se táhnout koňem po poušti. A i když mi stále, z jejich společných filmů sedí nejvíce kovbojky, tento film, je asi jako druhý (první je Když se rozlobíme, budeme zlí) jejich podařený. Bud Spencer zde stále hraje onoho znuděného hromotluka, co rozdává facky za krk, ale jako bohatého Antonia, ho vůbec poprvé můžeme vidět dělat něco, čemu odborníci říkají "hrát". Tady totiž skutečně zcela vybočuje ze své typičnosti a dělá jemné, uplašené pohyby, pomalinku a strachy se třesoucí utíká pryč z bitky (!), a různé další věci. Právě za toto, tedy za jeho atypičnost, si tohoto filmu moc cením. - PROSÍM POSAĎTE SE - - JO, KDE JE TEN MILIÓN?- ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. října 1984 v Západním Německu. (Varan)
  • Během rvačky s falešnými policisty měl Eliot (Terence Hill) ukrást klíče od policejního vozu (Chevrolet Opala z roku 1980). To je vyloučeno, protože na předním sedadle vůbec nebyl a zadní sedadlo je odděleno bezpečnostní mřížkou s malými oky. (ČSFD)

Reklama

Reklama