Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

tron 

všechny recenze uživatele

„Antonio, vystúp prosím ťa z auta a pozdrav dobrého pána dôstojníka.“ – „Dobrý deň, dobrý pán dôstojník.“ Bud Spencer a Bud Spencer a Terence Hill a Terence Hill v jednom z mojich najobľúbenejších projektov Buda Spencera a Terencea Hilla, z ktorého mi vždy na plecia skočí nálada. Trieštivá bláznivá talianska škola 80. rokov 20. storočia a skvelé akčné scény. Tentokrát sa však výnimočne podaril i pôvabný „zámenný“ scenár; vidieť Hilla a Spencera, jednu z najskúsenejších buddy dvojíc svetovej kinematografie, ako uhihňaných a precitlivených metroseuxálnych papkáčskych horenosov, je na roztečenie pôvabné ("To je letectvo???" - "No, jazdectvo to nebude."). ()

Slick 

všechny recenze uživatele

Typické představení známé dvojky Spencer, Hill. Jedna z nejlepších jejich komedií, plná typického humoru a rvaček. "....Pane Wonder, nabízíme vám hned na místě jako zálohu obálku s 50 000 dolary a potom máme pro vás dalších 20 stejných obálek. Co na to říkáte? - Říkám, že to smrdí, ale ten smrad se dá vydržet.." :-) ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Keď spolu hrajú Bud Spencer a Terence Hill, tak to je záruka dobrej srandy. Tu si zahrali dokonca dvojrolu. Ako nie moc dobre zaistení ľudia (po finančnej stránke) dostanú ponuku hrať dvojníkov dvoch multimiliardárov, ktorým niekto usiluje o život. Za to, keď zistia kto to je, dostanú osobitný príplatok. No nevezmite to. Tento film si veľmi pamätám z detstva, ako rád som ho pozerával v televízií cez prázdniny. Veselá komédia s nerozlučnú dvojicu. Dej je zábavný a ľahko predvídateľný. Nechýbajú tu vtipné dialógy a tradičné päste. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě to je jeden z nejslabších filmů dvojice Bud Spencer a Terrence Hill. Sice se stále najde spousta dobrých gagů a bitek, ale přišlo mi, že Bud Spencer už nějak nemůže, fakt se tady sotva hejbe a Terrence Hil má zase problém s tim, že je v tomhle filmu celkem často trapnej, hlavně jeho komentáře při bitkách jsou velice slabým odvaem na to co předváděl v jiných filmech. Ale zase na druhou stranu se musí nechat, že i tak film dokáže pobavit, někdy dokonce velmi slušně a že oba v roli dvojníků jsou fakt báječný, ale celkově to je bohužel jen průměr ()

Chladek 

všechny recenze uživatele

Zrovna tento jejich film mě upoutal hereckými výkony, předvším u Buda Spencera. T. Hill je pro mě pořád Nikdo, malý unavený joe, kterému nejlépe sedí mít na sobě odrbané hadry a nechat se táhnout koňem po poušti. A i když mi stále, z jejich společných filmů sedí nejvíce kovbojky, tento film, je asi jako druhý (první je Když se rozlobíme, budeme zlí) jejich podařený. Bud Spencer zde stále hraje onoho znuděného hromotluka, co rozdává facky za krk, ale jako bohatého Antonia, ho vůbec poprvé můžeme vidět dělat něco, čemu odborníci říkají "hrát". Tady totiž skutečně zcela vybočuje ze své typičnosti a dělá jemné, uplašené pohyby, pomalinku a strachy se třesoucí utíká pryč z bitky (!), a různé další věci. Právě za toto, tedy za jeho atypičnost, si tohoto filmu moc cením. - PROSÍM POSAĎTE SE - - JO, KDE JE TEN MILIÓN?- ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy hlavní hrdinové navštíví fotbalové utkání, sedí mezi fanoušky klubu Vasco da Gama. (činta)
  • Film se stal celosvětovým hitem - promítal se ve státech 3 kontinentů - Evropa (Španělsko, Západní Německo, Portugalsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Nizozemí, Švédsko, Maďarsko, Řecko), v Jižní Americe (Kolumbie a Brazílie) a v Asii (Filipíny). (Varan)

Reklama

Reklama