Reklama

Reklama

Zombie Hunter

Trailer

Obsahy(1)

Záhadná droga způsobila, že se z některých lidí stanou zombie. Hordy živých mrtvých se stávají nebezpečím pro hrstku přeživších. Hlavní hrdina Hunter (Martin Copping) je alkoholik a je mu vše jedno. Pro zábavu si vezme ojetý vůz, zbraně a hodně chlastu a takto vybaven jezdí a jen tak pro zábavu zabíjí mrtvé. Na své cestě narazí na skupinu lidí, kteří se snaží apokalypsu přežít. (Terva)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Reverger 

všechny recenze uživatele

Texaský masakr v zombie stylu, podle napodobitele Rodrigueze. Jedno oko nezůstalo suché. Je jasně vidět, že Trejo není moc vybíravý. Pokud jde o jakoukoliv filmovou roli, dokázal by ji přijmout i za kopeček vanilkové zmrzliny, ale jinak to není zase taková slátanina, jak by se mohlo zdát. Je to daleko horší, ale jako akční buřtguláš, který má docela zajímavý styl, to už nevyzní tak zle. Celkem slušně ujetá jednohubka. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Štýlové badass béčko, ktoré je plné ružovo-fialovej CGI krvi, lacných efektov a ešte je všetko natočené aj na zelenú. Avšak sú tu perfektne napísané monológy hlavného protagonistu (netalentované dvojča Stephena Dorffa), Danny Trejo, ktorý sa neskutočne vybláznil a pôsobí ako vždy "bombovo", dve škaredé ženské, ktoré majú telá bohyne. Každopádne ide o ultimátne béčko, ktorý mnohých urazí a unudí, ti s pasiou na filmový trash si prídu na svoje. Čo sa týka zombie: low-cost klasika, kde je vidieť prilepený tekutý latex a žerú iba črevá. Spoiler:Nemesisova prítomnosť ako "final" bossa poteší. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Trejo, pár scén a ty dvě hezky vymodelované pipiny to jakš takš drží nad vodou, ale jinak je to hrozná slabota vyhýbající se nahotě, ostřejšímu slovníku a dokonce i krvi červené barvy. Jako kulervoucí zábava pro dvanáctileté děcka je to vpohodě- Jako cool grindhouse pro dospělého člověka to ale moc nefunguje. ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Dvojí šalba: Když velmi špatný film předstírá, že je dobrým filmem, snažícím se tvářit jako film špatný. Zombie Hunter se urputně snaží svézt na populární vlně "jakože braku", ve skutečnosti jde ale o naprosto bezcennej trash, kterej rezignuje i na snahu pobavit diváka trapnou béčkovostí. Absence jakýhokoli rozumnýho vyprávění je samozřejmostí, ústřední hrdinové se plácají odnikud nikam a herecký výkony jsou všechny na nejvyšší filmařský ocenění: Zlatá pěst mezi voči. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Akční thriller, hororová komedie nebo laciný trash? No řekl bych, že od každého tak trochu. Každopádně King dokázal vytvořit podivný guláš, který mi místy neskutečně chutnal, no a místy to bylo i dost nepoživatelné. Svého času jsem měl podobně ujeté a bizarní kousky celkem rád, v tomto případě mi ani tak nevadilo, že tu byli nakažení podobní zombíkům – přestože většina masek vypadala hodně lacině (ty počítačově udělané monstra jak z nějaké videohry až směšně), našlo se tu i několik povedených momentů, kvůli kterým stojí za to tento film vidět.   Nesmíte však čekat žádné zázraky. Většina postav se tu chová jak totální dementi, drsňák Trejo je tu spíš do počtu, ale postará se o několik slušných scén – masakr se sekerou byl dobrý, leč hlavní hrdina tu byl někdo úplně jiný. Spousta lidí na něj nadává, ale tenhle ožralý bastard mi byl docela sympatický – no kromě těch dvou ženských taky jediný, na koho se dalo dívat. Několik krvavých masakrů rovněž nebude chybět (efekty slabší), ale ten uřehtaný magor s motorovou pilou – tak to byl zlatý hřeb večera.   King věděl, že na pořádný film nemá prostředky, zkušenosti ani talent, ale zřejmě se shlédl ve filmech ala TROMA a tak si z toho celého udělal jednu velkou prdel (ehm legraci). Pokleslou, ale místy i docela zábavnou. Tedy máte-li rádi podobné filmy, které si dělají legraci sami ze sebe. Jen ten samotný závěr mi lezl poněkud na nervy. Škoda, že se tu pokusili udělat i jakýsi srdceryvný příběh, který stejně místy nedával vůbec smysl, ale tak to už je vedlejší.40% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Utahu a Nevadě. (Terva)
  • Když v čase 56:30 skupina projíždí autem mezi budovami Dahmeru, v dálce na obzoru projede další vůz. (23Roman23)
  • V roce 2013 měl film oficiální premiéru na filmovém festivalu Fantasia v Montrealu. (Terva)

Reklama

Reklama