Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Kdo říká, že jsi voják. Seš branec! Voják se z tebe stane až skončíš základní výcvik za osm neděl, jasnýýý. Takhle doluho nemůžu čekat, doma na mě čekaj děti a hlavně banány. Pomáhej mě Julius Caesar, z tebe udělám pořádnýho vojáka. Vynikající dialogy a hlavně oddechovka do každý nepohody. Bud Spencer, byl vždycky svůj. ()

TostTom 

všechny recenze uživatele

“Čím jsi byl než ses dal k armádě ? Jedl jsem banány.” Banánový Joe je opravdu skvělý film a skvělá komedie, takhle jsem se už dlouhou dobu nenasmál. Bud spencer se zde v roli banánového Joe snaží získat licenci na prodej banánů, ale to není tak jednoduché a musí proto do města, kde poznává úplně nový svět. Nakonec se mu ale licenci získat povede a vše dopadne dobře. Tento film rozhodně patří mezi mé nejoblíbenější z tvorby Buda Spencera. Skvěle zahráno, originální příběh a spousta vtipných scén. A na závěr, Banány hýbou světem. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Nezávadná dobrodružná blbinka na noční. Banánový Joe jsem nikdy neviděl a docela mi to uteklo. Bud Spencer hraje tentokrát naprostého analfabeta, který ani nezná co je to televize, ale na malém ostrůvku se stará o děti, sklízí banány a prodává je za zásoby, což mu stačí ke štěstí. Jeho idylku přeruší zákon, protože Joe nemá licenci a nemá ani rodný list. Tak začíná strastiplná cesta za za licencí, kterou komplikuje velkoobchodník s banány, který chce jak jinak postavit fabriku a vykořisťovat nebohé domorodce. Bitek je  bohužel minimum, za břicho se smíchy popadat nebudete, ale pár scén je skvělých - boj s byrokracií nebo Joe v armádě vs. uřvaný seržant. Není to klasika, ale pohodovka s příjemnou reggae písničkou Banana Joe. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, ale pre mňa je toto dokonalá komédia sama o sebe. Proti byrokracii a všetkých kravinám. Milujem scénku, keď si Joe potrebuje vybaviť občiansky preukaz a rodný list, milujem scénky z vojny, milujem ako si myslí, že mu muž v telke hovorí aby sa poriadne obliekol, milujem keď pracuje ako vyhadzovač. Tento prostoduchý dobráčik proste má talent robiť veci poriadne... alebo občas jemne nepochopiť. Je to pre mňa absolútna klasika komédie... treba vidieť. :D ()

cure 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa na tomto filme príjemne bavil. Úplne som sa trhal smiechom, pri naháňačke nákladných áut, keď tieto jeden po druhom havarovali a tie samotné búračky boli "natočené" s jedným a tým istým bielym angličákom hoci sa ani jedno z tých áut na ten angličák nepodobalo ani náhodou a už vôbec nebolo biele. Paródia na byrokraciu (ak je také niečo vôbec možné) mala tiež niečo do seba, rovnako ako Dorianna. Dávam 3 hviezdy a teda 55%, pretože som sa bavil a nad nejakými filmárskymi "prkotinami" sa nemá pri takýchto filmoch význam zamýšľať. Ak si niekto chce pozrieť Bud Spencera sólo, tak odporúčam môjho obľúbeného Miliónového chrobáka, alebo snáď ešte lepší, ale o to menej známy snímok Lo chiamavano Bulldozer s výborným hudobným doprovodom. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)
  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)
  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)

Reklama

Reklama