Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, ale pre mňa je toto dokonalá komédia sama o sebe. Proti byrokracii a všetkých kravinám. Milujem scénku, keď si Joe potrebuje vybaviť občiansky preukaz a rodný list, milujem scénky z vojny, milujem ako si myslí, že mu muž v telke hovorí aby sa poriadne obliekol, milujem keď pracuje ako vyhadzovač. Tento prostoduchý dobráčik proste má talent robiť veci poriadne... alebo občas jemne nepochopiť. Je to pre mňa absolútna klasika komédie... treba vidieť. :D ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tesil jsem se na dalsi Spencer-Hillovku, jenze pak jsem si precet, ze tu je jen Spencer a zacal jsem se bat. Hill ma par kvalitnich kousku, kde nema Spencera, ale Spencer to sam vetisnou nezvlada, protoze jen dava rany a tu komicnost zastava Hill. Takze je jasny, ze tu nebudou vtipky ze vzajemneho postuchovani. Jenze od prvni minuty jsem se neuveritelne bavil. Spencer nehraje zadnyho nastvanyho hromotluka, ale ultra vymastenyho vesnicana, co prodava banany a jeho cesta za licenci je proste dokonala. Vubec nic nechape, chova se jak hovado a do toho sereze docela dost typku. Velmi mile prekvapeni. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Srdečný hromotluk bez identity s vůní tropického sexu je nucen navštívit civilizaci a okusit hrůzu birokracie, mafiánských praktik spolu s vojenským drilem. I bez věrného společníka Terence se to dá zvládnout nad věcí a se spoustou srandovních situací. A teď si jdu dát ten banán, co mi vysí ve špajzu..65% ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Hahaha..Ti Italové sou děsní vymaštěnci. Styl jejich komedií je.. ..jakbychtořek.. ..specifický.. Věřím, že ovlivněn určitými látkami ( kupříkladu banánovým pyré) při nastolení určité atmosféry (obklopit se spoustou banánů) se to některým jedincům může líbit.. Mám rád banány ale tohle bylo moc i pro mě jakožto ortodoxního úchyla =) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Automaty nastavte tak, aby nikdo nic nevyhrál !! Nejsme žádná armáda spásy !!" ;) Stenoův Banánový Joe je stejně jednoduchoučký, neotřepaný a ve své neotesanosti miloučký, přesto však ani zdaleka tak sebeironický a zábavný, jak by jeden čekal, či jak by se slušelo, podobně jako hlavní hrdina našeho příběhu negramotného hromotluka v podání Buda Spencera, kterému zde modrooký Terence Hill až příliš schází.. Steno servíruje velkou spoustu podařených hlášek, slušných bitek i obludných crazy scének hraničících s italskou infantilitou buranských komedií.. Naopak satirická vložka v podobě konfrontace se středoamerickou byrokracií mi přišla naprosto geniální..;) Nevyrovnané a v důsledku překvapivě slabé.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)
  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)
  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)

Reklama

Reklama