Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový seriál TV JOJ prináša reálne príbehy obyčajných ľudí zo slovenských miest a dedín. Sú to príbehy ľudí, ktorí sa ocitli v krízovej situácii. 
Kým sa konflikt medzi ľuďmi dostane až pred súd, to najpikantnejšie sa odohráva priamo u nich doma alebo u susedov. Nepríjemné životné zážitky a príbehy, akými sú napríklad nedoriešený rozvod, boj proti neprispôsobivým susedom či problémy s agresívnymi susedmi, už mnohí diváci istotne dobre poznajú, lebo ich prežili na vlastnej koži. (TV JOJ)

(více)

Recenze (38)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Naprosté zjevení v televizní tvorbě. Guštafík má velkou smůlu (a Shakespeare velké štěstí), že se narodil ve dvacátém a né v šestnáctém století. Vzhledem k tomu, že se podle slova distributora jedná o reálne príbehy obyčajných ľudí, se divím, že si Slováci nepřejmenovali svou hymnu na "Pod Tatrou sa blýska". Taky už je mi jasné, v které zemi se prodá nejvíce ucpávek do uší, plastového nádobí, nerozbitného skla a proč by měl Hejkala a stréca Pepina hrát vždy Slovák. Vědci taky ušetří spoustu peněz, páč kvůli studiu italských domácností nemusejí jezdit do drahé Itálie, stačí se podívat na chudší Slovensko. Jinak bych pochválil výběr herců, viděl jsem zatím tři díly a všichni hráli velmi přirozeně, uvěřitelně a s velkým nadšením. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Tak a ja dám pekne krásne štyri hviezdičky. Týmto som tento seriál nadradil aj nad mnohé filmy, ktoré sú hodnotené rádovo vyššie (aj filmy okolo 40-50%). Lenže, ja sa za to nemôžem že mi tento seriál ukázal kamoš a že ma to začalo celkom baviť. Síce, možno sú tieto príbehy oproti skutočnosti o niečo prifarbené aby to malo grády (alebo bohvie či sa naozaj stali), ale aj tak sú niektoré pozoruhodné. Som v polovici a zatiaľ sa nestalo že by sa mi nejaký diel vyslovene nepáčil. Oproti konkurečným Rodinným prípadom na Narkóze je toto omnoho lepšie. Produkciu oboch súkromných televízií považujem za hnoj ťažkého kalibru, ale Rodinné záležitosti sú momentálne pre mňa tým, čomu sa zvykne hovoriť "guilty pleasure" (nemalo by sa mi to páčiť). ()

Reklama

ferri222 odpad!

všechny recenze uživatele

No toto snad neni ani mozne ze niekto mohol toto vobec vymysliet a nieto este natocit.JOJka uz iba sracky nataca.Keby sa dalo dat hodnotenie ODPAD ODPADOV tak to dam.Ved to sa nedala ani jedna cast dopozerat.Neviem ci reziserom je nejake skolak co navstevuje osobitnu skolu alebo trpi nejakou chorobou. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Já myslel, že nejstrašnější výplody plodí TV Barrandov, ale chyba lávky!! Slovenská televize ji s tímto pořadem mnohonásobně předčí!! Kdo neviděl, neuvěří :D :D!!! Jako je to nehorázná sranda, tohle musí vymýšlet úplnej šílenec! :D Takže hodnocení buď odpad nebo geniálnost. Přikloním se k první variantě.... ()

Brambory odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nie sú príbehy zo skutočného života, to sú príbehy z chorej hlavy! A ak je to nebodaj skutočné, tak tie individuá, čo sa takto chovajú, by nemali slobodne chodiť po svete. Čo ma ale najviac štve, že to dávajú v čase, keď prídu staršie školopovinné decká domov, ale rodičia sú ešte v práci, tak zapnú telku a nič iné tam nie je, tak si pozrú bárs aj toto a potom si budú myslieť, že toto je normálne a bežné. Je to choré! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama