Reklama

Reklama

The Damned

  • USA Gallows Hill
Trailer 1

Obsahy(1)

David (Peter Facinelli) prichádza spolu s družkou a dcérou na krátku dovolenku do Kolumbie. V tamojšom malom mestečku by veľmi rád navštívil svoju sestru Ginu (Gustavo Angarita) však nie je len tak obyčajným správcom opustenej vily. V suteréne domu je totiž uväznená duša samotného... (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Slušná žánrová jednohubka, která připomene Evil Dead. Je to ohrané, dobře zahrané a kompetentně natočené. Bohužel tomu chybí napětí a čekal bych, že atmosféra bude o něco depresivnější. Každopádně to baví a dobře se na to kouká. ________Jinak už se všichni moc těšíme, až Korbitch22 natočí lepší film, než je tohle. Já už z toho nemůžu ani dospat. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrná podívaná o bubákovi, která se vizuálně zhlédla v asijské produkce, Evil Dead, Vymítači ďábla a rozličných bubufilmech posledních let. Nevadilo by mi to tolik, jako že postavy jsou krajně nesympatické, a tak si celou dobu přejete, aby zhebly do jedné. Záběry starého domu jsou velmi působivé, což ke spokojenosti nestačí. Hovadské chování postav (jet zakázanou cestou, přes zákaz se toulat po domě, bezhlavě se pokusit odhalit tajemství...) je sice pochopitelné - o čem by pak film byl - jenže s kým se pak má divák ztotožnit, o koho se bát? Správně, o nikoho. Z pohledu balady vina-trest je splněno. Jestli ale tenhle typ filmu přesvědčí diváka o jisté zodpovědnosti v určitých situacích, pochybuji. Není mrazivá atmosféra ani řádný masomlejn...cesta snímku vede kdesi uprostřed...2,5* ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ach jo, pořád to samé. Barák, divná minulost, nevítaný host, duchově a další anomálie. Tento rok je toho dost a už mi to začíná lézt krkem. Ikdyž je tento film spíše tím lepším co nás letos potkalo, určitě jsem ho nějak nehltal a za dva dny si na něj ani nevzpomenu. Co se týče samotného snímku, má kvalitní atmosféru, slušnou porci gore(což jsem se divil) a to je vše. Film má docela dobré tempo a tak utíká rychle, ale jinak čistý průměr, který nenábízí nic, co bychom už dáááááávno neviděli. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hrdinové se v hororech snad nikdy nepoučí. Do sklepů se zkrátka neleze! Bohužel, zakázaný ovoce nejlíp chutná, že? A tak jednou zapnou magnetofon, podruhý čtou z Knihy mrtvých, jindy odtamtud vysvobodí podezřelýho haranta. Pokaždý to však vede k masakru. Vědět, že se nacházim v komedii, nakopu tu holku do koulí. Vědět, že jsem v pornu, tak do toho sklepa samozřejmě nakouknu, protože by se v něm s velkou pravděpodobností schovávaly Sydnee Steele nebo Kayden Kross, jež by mi za osvobození určitě rády poděkovaly. Jenže pokud se nacházim v hororu, do sklepa ani nevkročim a z baráku zdrhám jako namydlenej blesk. Takže díky bohu, že máme šikovný scenáristy, kteří vědí, jak takovou bandu lidí dostat do rozpadlý haciendy, a tam je postupně likvidovat nadpřirozeným zlem. Bez nich by tenhle svět byl hrozná nuda! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zchátralý barák, kletba, démon.. Připomíná vám to něco ? Zpočátku to vypadá jako bratříček filmů Case 39 či Orphan, ale všímavý divák časem zjistí, že The Damned má daleko blíže k Evil Dead svým lookem i pojetím. Za mě tedy slušně atmosférická démonická jízda podpořena slušným 5 miliónovým rozpočtem, kde nechybí i slušné gore. Ke konci jsem téměř nedýchal, takže 4* s radostí přihodím, vzhledem k letošní bídě. 70% PS: Druury by měl přestat koukat na horory a sledovat raději dramata. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Victor Garcia film po uvážení přejmenoval z původního Gallows Hill na The Damned. (Nivenx)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno