Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Psycho dráma o lesbickej primadone, ktorá si jedného večera zasúloží s neznámym cudzincom a ostane nakazená vo veľkom štýle. Takže sa postupne psychicky i fyzicky rozpadá, devastuje a samozrejme sa pomaly až do konca tvári, že o nič nejde, aby sa chudák divák náhodou nedočkal niečoho prekvapivého. Mierne pripomínajúc napr. nedávny "Thanatomorphose", mi to prišlo síce o dosť lepšie natočené, ale celkovo to mohlo byť určite aj zaujímavejšie. Na jedno pozretie ok. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Co začíná jako děsivá,vtipná metafora končí jako těžkopádná kuriozita. Contracted je důvěrná podobizna 3 denní metamorfózy a bezpochyby je tenhle flick velmi zdařilý. Najarra Townsend je velmi uvěřitelná jako podrážděný,frustrovaný teenager pomalu se měnící v něco zrůdného. Masky a efekty jsou až hrůzu nahánějící skvěle zvládnuté. Překvapivě bolestné,odporné,mrazivé a velmi efektivní hororové drámo,které mě uzemnilo,posadilo na prdel,donutilo koukat po celou stopáž s otevřenou hubou a zrychleným tepem! ()

Reklama

Richie666 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje spoilery. Líbila se mi ta přeměna, ale napadlo mě to už někde kousek za půlkou filmu. Snažil jsem se si tím nějak vysvětlit její chování, leč marně, protože ztráta pudu sebezáchovy vůbec nebyla jedním ze symptomů. Na takový úvahy filmu chybí atmosféra i inteligence; zbývá jen hra na efekt a nechutnost sama. Holka vypadá jak měsíc po smrti a postavy přitom pronáší věty typu "Are you OK?". Přece nepojedu do práce nebo si dát lajnu koksu, nebo nebudu čekat na výsledky krve, když mi odpadávají kousky těla. Pokud bych měl hodnotit trochu umírněněji, tak by to bylo na dvě, jenomže to bych musel urazit ostatní takto ohodnocené filmy. Je to odpadová záležitost se svěže pobuřujícím námětem. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se nám to stále předhazuje, nebo proč si tvůrci filmů myslí, že pokud je hlavní hrdina jinak sexuálně orientovaný, že film bude najednou díky tomu nějakým způsobem lepší. Mě to začíná už dost unavovat vidět v každém druhém filmu něco takového. No ale teď k příběhu... Jako obvykle začátek není nijak zajimavý, postupně, kdy se začínají projevovat tělesné změny se napětí a zájem zvýší, ale opravdu nic světoborného se od Contajneru čekat nedá. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

S jasnou lajnou nastolený velice (opakuji VELICE) nechutný thriller o tom, jak se nevyplácí mrdačka na jednu noc a to v takovém obrazovém doprovodu, jakej nechceš! Naštěstí v tomhle filmu nejde jen o to, co nejvíce šokovat, takže vše působí dost uvěřitelně a o to dramatičtěji a to díky i druho-ligové produkci a bohužel také mnohdy unylé herecké výkony nejsou žádná sláva. Byly chvíle, kdy bych se nezdráhal dál i 4 hvězdy, ale bylo by to pouze za již zmíněnou nechutnost, takže budu férovej. Pro milovníky hnusu a panikáře, co se bojí, že něco lapnou, tohle je povinnost! :D ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama