Reklama

Reklama

Craig Sheffer (One Tree Hill), Dennis Haysbert (24 hodin) a Ernie Hudson (Krotitelé duchů) se představí jako hlavní protagonisté tohoto akčního hororu. Vlkodlačí virus se šíří po New Yorku. Zvrhlý vojenský generál hodlá nákazy zneužít a proměnit nevinné lidi ve vraždící stroje. Dokáže osamocený voják překazit jeho bláznivý plán, než bude příliš pozdě? (Universal Channel)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Přestože se úvodní scéna odehrává na letišti Johna F. Kennedyho v New Yorku, na všech policejních autech je nápis NFTA (Niagara Frontier Transportation Authority); NFTA sídlí v Buffalu ve státě New York. Reakční doba na příjezd policejních vozů by byla asi sedm hodin. (Johnny.ARN)
  • Během automobilové honičky v New Yorku je zřetelně vidět kaskadér bílého vozu, když se vozidlo převrátí. (Johnny.ARN)
  • Major Hoffman (Craig Sheffer) střílí z uspávací pistole na vlkodlaka, ale zvuk, který vydává při výstřelu, odpovídá zvuku běžné pistole. A když se netrefí, je zřetelně slyšet zvuk kulky, nikoli uspávací šipky dopadající na zeď. (Johnny.ARN)
  • Během bitvy v Central Parku je na jednom z vojáků jasně vidět hák, který ho táhne zpět, když na něj skočí vlkodlak. (Johnny.ARN)
  • Po nárazu do vozu S10 Blazer a poté, co se major (Craig Sheffer) probudí, se z vozu Blazer stane Mercury Mountaineer. (Johnny.ARN)
  • Během scény honičky je v záběru těsně předtím, než za zatáčkou v jejich směru zahne další bílé auto, vidět S10 blazer s odklopenou kapotou, což způsobí převrácení pronásledovaného vozu. (Johnny.ARN)
  • Na holografickém bezpečnostním snímku je Donna (Ariana Richards) zobrazena s celním prohlášením v ruce, v němž je uvedeno datum jejího narození 9. března 1983. Na obrázku Donnina pasu, který Hoffman (Craig Sheffer) později nahraje do hlavního počítače systému, je však uvedeno datum narození 27. února 1979. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama