Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

Mi.chals 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vyšel na svět když mi bylo 13 a u tohohle typu filmů je to jednoduše nebezpečnej věk. Viděl jsem ho tenkrát asi 8x. Nostalgické čtyři hvězdičky za solidní komedii, se kterou se posledních 10 dílů prciček nedá srovnat. Na vaši obranu musím říct že chápu celkového hodnocení a je to DABINGEM! Mám rád český dabing, ale tenhle film starý 14 let má dabing jako by ho dělali dva kamarádi doma na mikrofon od notebooku a to včetně ženských postav a hlavně půlka dialogů je tam vymyšlená nebo sepsaná jinak než v originále, což by se dalo tenkrát pochopit kdyby to nějakej ten humor přidalo, ale tohle je šílenost. Originál **** / dabing *+ ()

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Je to blbost!! A zároveň taky docela zajímavý téma... Je to o ničem a zároveň tak trochu o všem... Podle mě až moc zbytečnýho tlachání, ale na druhou stranu celkem zajímavý pojetí... O pitvání, co se děje v ženskym "mozku" .-)) Navíc některý fórky jsou docela vtipný... Nebo spíš trapný, ale to je taky plus... Nicméně existují mnooohem lepší komedie... Závěr: Nesnašte se pochopit ženský myšlení... To nejde :-))) ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film by měl být povinný nejen pro všechny - náctiletý, ale i pro ty, kteří to s dívkami nikdy neuměli a asi nikdy umět nebudou. Ani se mi nechce věřit, že ho natočil MUŽ, neboť tolik pravdy a zkušeností, které zde byly vyřčeny, zatím dle mne nikdo neřekl. Kdyby muži věděli, čeho se mají vyvarovat, byl by vztah mezi oběma pohlavími méně komplikovaný, bylo by více šťastných párů, ubylo by rozvodů. Tomuto filmu snad lze vytknout pouze to, že byl chvílemi až moc "ukecaný" - jinak skvělý zážitek a z mé strany závist vůči hlavnímu hrdinovi. ()

ypres.bass 

všechny recenze uživatele

Nevěříte že i v teenagerovské komedii lze najít vědu? nedivil bych se kdyby ten film byl socionatropologický průzkum, ale oblečený do teenagerovské komedie aby to někdo zaplatil. A Larisa Oleynik je naprosto sladká. A ta scéna s polštáři a spánkem v peří to je romanťák první kategorie. --- 80% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Náhoudou tohle je velice zábavná komedie, která nečerpá z žádných žánrových klišé, ale dokáže zabavit hodně originálně a skoro po celou dobu a některý nápady jsou fakt neuvěřitelný, pravděpodobně nejlepší scéna je bradavkovej combat mezi Tuckerem a Greenem, krom toho je ve filmu Emmanuelle Chriqui, kterou považuju za takovej mix mezi Ivou Kubelkovou a Salmou Hayek ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama