Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sama, univerzitního štvance a "machra přes umění" vykopnou z hodiny malování. Smůla! Ups! Těžký život umělce. Jeho kresby nahých žen sice nenadchly profesory, ale holky jsou na ně přímo žhavé. Po letech promarněných studiem se pokouší živit jako poslíček. Na koleji, kde se díky své práci octne, je krásných holek spousta. Sam potkává herečku, kariéristku, katoličku, zazobanku i nonstop-párty holku a pokouší se to řádně roztočit. Nebude to nijak lehké, je ale třeba někde začít! Která neodolá jeho přednostem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Film, kterej jsme si stáhnul kvůli Jenmnfer morrison za mlada, mě nakonec vůbec nezklamal. Můžete očekávat kluka co výborně maluje a proto žije v jedinym pokoji, na jehož stěny si přimaluje další pokoje, taky se zde nelze vyhnout bitce mezi velmi odpornými chlápky a nemůže chybět ani jennifer s zmalovaný tělem ()

D@ve 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička je jen za to, že jsem se k mému velkému překvapení nakonec dodíval na celý film. To nic nemění na tom, že je to úplná blbost. Asi ani nespočítám kolikrát jsem kroutil hlavou nad trapností, absurditou nebo naivitou dialogů i dalšího průběhu filmu! Ale jak už jsem napsal - dodíval jsem se. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Režisér Michael Davis udělal naprosto dokonalý film Sejmi je všechny a totální sračku 100 žhavých tygřic. Jak je možné, že jeden člověk dokáže vyplodit dva tak odlišné filmy. Tohle nemá prakticky nic. Má to pouze roztomilou Jennifer Morrison a velký prsa druhý hlavní hrdinky. Věřil jsem, že tomu filmu tady všichni křivdí, není tomu tak. Naprostá ztráta bezmála 100 minut života s filmem 100 žhavých tygřic se 2mi žhavými tygřicemi. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, romantické × trapné, nechutné, zvrácené, ujeté, nesmyslné. Pár okamžiků bylo vtipných, nicméně to byla střeštěná komedie o sexu, masturbaci a krásných "kočkách". Některé názory byly opravdu k smíchu, trapné a nelogické. Mužský souboj se střílením holubů z nosu a souboj v krkání byl opravdu, ale opravdu nechutný. Chvílemi jsem absolutně netušila, co se v tom filmu děje, kdo proti komu, kdo s kým. Na konci děje naštěstí vyhrála srdce hlavního hrdiny má oblíbená "Cameronová". Obrázky byly hezky kresleny, 100 žhavých tygřic nedá ani nevezme, dobrý odpočinkový film. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dva roky po uvedení snímku ´100 sladkých holek´ se režisér a scénárista v jedné osobě vrátil k tématu a uvedl obdobný film pod názvem ´100 žhavých tygřic´. Hlavní postavou je tentokrát Sam a ve vztazích tápe podobně, jako Matthew v předchozím snímku. Věkově jsou postavy o něco výše, proto v názvu ty tygřice. Sam se mezi ženami snaží na sebe upoutat pozornost a opět u toho filozofuje. Jenomže už to nějak není ono. Celý děj je tentokrát poněkud mdlý, nepatřičný a vůbec ve své podstatě podivný. Zkrátka to tu už tak nefunguje a atmosféra se tím stává přeci jen již poněkud ponurá a naprosto bez zajímavosti. Každá myšlenka padá v nivěč a ono filosofování na téma charakterů a rozdílů mezi muži a ženami jsou spíše na obtíž. Bohužel, tento počin se Michaelovi už nepovedl. Oslovit diváky by však nějaké mohl, pokud by ale ještě neviděli ten předchozí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Culver City a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama