Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

darwin 

všechny recenze uživatele

Slušná a pohodová teen komedie, která v žánru vyniká tím, že má pomalé tempo a pouze dvě hlavní chlapecké postavy, přičemž ta druhá slouží jen jako ten pověstný "fun-mate". Krásných holek je tady plno, až oči přecházejí a pro fanoušky Kriminálky se zde mihne tehdy ještě neznámý Eric Szmanda. Hudba není nějak výjimečná, ale kousky od Bowling for Soup to zachraňují. Pohoda. ()

Muso 

všechny recenze uživatele

´Voyeurism´ a ´Female Nudity´.Tak toto sú dve klúčové slová pod ktorými je na IMDb uvádzaný tento film a presne otom to aj je. Klenot kanálu film+ ku ktorému vysielacie práva stoja asi tolko ako zájsť si 2x do kina, kedže ho dávajú každý druhý deň už asi pol roka. Tento fakt by ale nebol to najhoršie, keby to stálo aspoň za za jedno vzhliadnutie v polospánku s prižmurénými očami. Odporúčam vypnúť TV a pustiť radšej rádio.Aaaa abych nezabudol, tá jedna hvezda pochopitelne za tie baby:-) ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Film, který osciluje mezi teenagerovskou komedií, dokumentem a sexuální příručkou "Jak na to?". Stejně tak humor je místy povedený, místy trapný a místy roztomile didaktický. Svým pojetím má blíže než k současným teenagerovským komediím třeba k celkem povedeným "Sexuálním praktikám pozemšťanů", takže proč ne. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Miestami je to fakt len ďalšia hlúpučká teenagerská komédia (spolubývajúci so závažím na penise, pobehovanie po dievčenskom internáte, ktorý akoby bol obývaný samými modelkami), no občas to má aj lepšie chvíľky a niektoré postrehy hlavného hrdinu boli celkom trefné. Takže celkom v pohode film, ktorý síce príliš nepobaví, ale ani neurazí. ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Nemyslím ten film že by byl blbost to určitě ne, ale taky to není nic světobornýho. Přemýšleli jste nad tím dějem? Kdybych byl holka a s někým si užil ve výtahu a bylo to fakt skvělý tak bych mu dal určitě lepší stopu než spodní prádlo. Nebo to u vás holky chodí tak že když je někdo dobrej v posteli tak je lepší ho co nejrychlejc opustit? To je asi blbost, že jo? Takže zapomeňte na to. Jo sou tamdobrý scény ale není jich tolik a navíc jak pravil kolega těch pěkných holke tam není tolik. Navíc jedna z nejhezčích je lesbička (což může bejt sexy:)) a co se týče jiných tak já osobně třeba nerad holky co jim padaj z intimních míst na schody určitý kulatý kovový věci..... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama