Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektivka Hazel Micallef (Susan Sarandon) si poklidně žije ve společnosti své matky (Ellen Burstyn), utišujících léků a alkoholu. Brutální vražda v sousedství ale jejím nerušeným životem pořádně zatřese. S pomocí svého kolegy (Gil Bellows) a policejního nováčka (Topher Grace) odhaluje sérii podobných vražd, ke kterým došlo v celé zemi. Když místní kněz (Donald Sutherland) naznačí možnou spojitost s dávným rituálem, Hazel své pátrání zaměří na náboženského fanatika, kterého k činům žene smrtící vnitřní hlas. Film na motivy románu Ingera Ashe Wolfea nabízí výpravu do temné krajiny víry a strachu. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (71)

raru 

všechny recenze uživatele

Ale zas až také zlé to nebolo.Spracovanie nič moc,ale Susan dobrá ako vždy.Celkovo to malo potenciál,no nevyužitý.U mňa ľahký nad priemer. ()

Mimi28 

všechny recenze uživatele

Pokazde keď idem pozerať film vždy sa pozriem sem na hodnotenia. Niekedy sa stotoznim inokedy vôbec. Pri tomto je to 50:50. Susan je Pani a mám ju rada,potešila aj tu. Nepáčil sa mi koniec, ale nenudilo ma to a zaujímalo ma ako to celé dopadne,čo je vlastne úspech filmu udržať pri ňom diváka,preto to je taký priemer,aj keď s takým o ničom koncom. ()

DarkLord87 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic extra, o to víc jsem byl příjemně překvapen. Děj se nevleče, neobsahuje nelogičnosti a nevadí ani náboženský podtext. Na chybějící atmosféru si nelze stěžovat a příběh, ač není moc originální, je víc než dobrý. ()

milan97 

všechny recenze uživatele

Neviem, či ostatní užívatelia sledovali iný film, ale mňa tento snímok dokonale pohltil do deja a práve známky nudy mali presný pôvod dejovej línie. Čiže, pohodový thriller s kresťanskou tématikou, ktorá je vždy "ošemetne" nakrútená, tentoraz priniesla želaný úspech. Vrelo odporúčam! ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh o náboženském sériovém vrahovi, zasazený do kanadského maloměsta uprostřed pustiny. Obojí fajn, ale jaksi se to spolu nějak pralo. Alespoň z mého pohledu. Místy opravdu trochu nuda, ale nakonec vcelku koukatelné. Zejména díky hlavní hrdince a ponuré atmosféře kanadského venkova. Podruhé ale už asi ne. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Detektivka na úrovni.Pomalé posouvání děje mi nakonec ani nevadilo,každá scéna měla smysl.Náboženství dostalo pěkně na frak,ikdyž konec může každý chápat po svém. ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

Za mě je to svěží detektivka s náboženským motivem, který mě hodně baví, ale nejsem na detektivky expert, proto mi to osobně přišlo celkem originální a Susan Sarandon mě mile překvapila. ()

Reklama

Reklama