Reklama

Reklama

Ratchet a Clank: Strážci galaxie

  • USA Ratchet and Clank (více)
Trailer 2

VOD (1)

Ratchet & Clank vypráví příběh dvou nepravděpodobných hrdinů (Ratchet ­‐ mechanik, Clank - robot), kteří se snaží zastavit odporného cizince Dreka od zničení všech planet v Solana Galaxii. Když narazí na nebezpečné zbraně schopné zničit celé planety, musí spojit své síly s týmem hrdinů s názvem Strážci galaxie, aby galaxii zachránili. Během jejich cesty se dozvíme mnoho o hrdinství, přátelství a důležitosti objevování vlastní identity. (Indigo Film)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (49)

StrangeZs 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek hry jsem se na Ratcheta těšil od jeho prvního ohlášení a musím řící, že jsem byl příjemně překvapen. Jednoduše řečeno. Dlouho jsem se u animáku tak nezasmál. Film je napěchovám neustálým pomrkáváním na hráče, ale ne tak, aby to vadilo člověku, který hru nikdy nehrál. Ve skutečnosti akční duo Ratchtea a Clancka dává mnohem větší smysl nežli filmový varcraft, u kterého jsem místy netušil co se to děje. Ratchetchetuv příjemný scénář barvitě vykresluje všechny hlavní postavy, tak aby jste si je zapomatovali, zasmáli se s nimi ale zase to nebrali přiliš vážně. Příliš nechápu proč film celosvětově tak těžce propadl a k nám se dostal ač s dabingem tak v minimálním množství kopijí a téměř nikde ho nehrají. Kvalitami převišuje animáky typu Zootopie scela bez potíží a ikdyž by se našly vady na kráse tak mě prostě nenapadá nic zásadního. Ale co pokud milujete vesmírné bítvy, tajemné světy a příšerky nespočtu tvarů, světů a chapadel tak tuhle lekou parodii na svět hvězdných válek prostě musíte vidět. Druhý takový animák tady jednoduše dlouho nebyl a dlouho nebude. P. S. viděno s dabingem, ale pokud budete mít možnost tak učitě jděte na anglickou verzi, původni dabeři hry a Sylvester Stallone prostě mluví za vše ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

O té hře vím spoustu věcí. Třeba to, že existuje a... to je tak všechno. Dobře, dost těch trapných pokusů o humor. Věděl jsem do čeho jdu, věděl jsem, že to bude subžánr, který mi pije krev, ale tak nějak jsem doufal, že se to bude brát s nadhledem, ude to spíš komedie a bude se na to dát dívat. A ono taky jo, ale stejně to není nic moc. Pár světlých momentů se tom upřít nedá, ale docela mě to nudilo, zaujalo mě jen prvních 20 minut, humor byl infantilní a postavy taky nebyly bůhvíjak sympatické, většina z nich mi spíš přišla otravná. Dívat se na to dalo, ale to je tak asi všechno. 2* ()

Reklama

stitch7 

všechny recenze uživatele

Jakožto velký (jako ale fakt. V-E-L-K-Ý) fanoušek herní série jsem se neskutečně těšil a doufal, že tohle bude ten film, co zvrátí pravidlo, že filmy podle her nejsou kvalitní. Hm, tak nic. Děj je neskutečně děravý a ta sluníčkovost mi opravdu lezla na nervy. Nemohu si pomoct, ale tohle bylo dětinské tak, že se ani ty tři děti, které se mnou v kinosále byly, nesmály. No.... a pak tu máme dabing, který tomu dodal onu třešničku na dortu. (je Solana galaxie, nebo město? ;)) Nicméně několik solidních scének se najde, jeden zvrat ke konci příjemně překvapil a Ratchet je děsně ťuťuťu, takže tedy tři hvězdičky. ()

Dragoh 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na ty krásné dětské chvíle strávené u hry Ratchet and Clank : Size Matters. Hra plná představivosti, akce a humoru. Tyhle 3 věci tento film také nabízí. Jednoduše řečeno - tento film je pro děti, proto ho i tak hodnotím. Rozsáhlá představivost ve filmu se mi opravdu líbila, především názvy různých intergalaktických ras a kreativní názvy zbraní, které ve filmu vystupovaly. Co se mi však nelíbilo a do tématu vůbec nesedělo, byl přehnaně jednoduchý příběh s žádnou zajímavou zápletkou. Hlavní hrdina začíná jako chudák, náhodou u něj přistane robot, a společně zachrání galaxii - nic hlubokého ani nijak extra zajímavého, ale jak už jsem říkal, film je dělaný pro děti. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Čakal som od filmu podľa mojich obľúbených ikonických maskotov z PlayStation 2 éry trošku viac. V jadre veci sa nejedná o zlý film, ale skôr o štandardný projekt zameraný na mladé publikum. Dôvod prečo si, ale zaslúži priemerné hodnotenie je v postave Captaina Qwarka. Už dlho som vo filme nezažil tak strašne moc nesympatický a neschopný charakter, že by vám tak dokázal pokaziť celý zážitok, že by z celkom slušného počinu dokázal zámerne spraviť ťažko pretrpiteľný priemer. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Flim vznikl podle herní série "Ratchet & Clank" z konzole Playstation. Děj filmu je na motivy první hry, byl ale přepracován například přidáním nových postav. Scény z filmu můžeme vidět v nejnovější hře z této série, která v dubnu 2016 vyšla na PS4. (stitch7)
  • Ve filmu je možné vidět spoustu zbraní z počítačových her. Ale nejvíce zbraní je z "Ratchet and Clank: Up Your Arsenal". (kellne)

Reklama

Reklama