foto

Jim Ward

  • nar. 19.5.1959 (58 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký dabér, který má na kontě velký počet nadabovaných reklam, herních postav, rádiových talk show a animovaných filmů. Narozen roku 1959.

Do mikrofonu se zamiloval už ve svých čtrnácti letech, kdy dostal svůj první magnetofon. V osmdesátých letech se začal objevovat v různých Los Angelských místních divadlech. Mezi jeho nejplodnější výtvory se řadí počítačové hry Ratchet & Clank a série Star Wars. Mezi jeho animovanou tvorbu patří BEN 10, THE FAIRLY ODDPARENTS a WOLVERINE & THE X-MEN. Pro studio Pixar daboval v úspěsném animovaném filmu WALL-E (2008). Dokonce si zahrál i v pár televizních seriálech, mezi které patří BECKER, ACCORDING TO JIM a ALIAS.

Jindrich "kailik" Kriz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Batman vs. Two-Face
Tom a Jerry: Willy Wonka a továrna na čokoládu
2016 Ratchet a Clank: Strážci galaxie
2013 Já, padouch 2
2012 Ben 10: Alien Dimensions (TV film)
Lorax
2011 Randy the Vegetarian Zombie
2010 Kung Fu Magoo
2008 VALL-I
2007 Mosaic
2006 Auta
(Ne)šťastně až na věky
Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
2004 Crash Nebula (TV film)
Fairly OddParents: Channel Chasers, The (TV film)
Jimmy Timmy Power Hour, The (TV film)
Klokan Jack: Brejden Ameriko
U nás na farmě
2003 Nickelodeon Presents the Fairly OddParents in: Abra Catastrophe! (TV film)
2002 Planeta pokladů
1999 Last Chance
1998 Casper a Wendy (TV film)
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
1992 Porco Rosso
1990 Jetsonovi
Rychlá změna
1988 Tapeheads
1985 Area 88
1976 Cesta Velkou Planinou (TV film)

TV seriály

2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
2009 Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
2008 Wolverine a X-meni (TV seriál)
2007 Zas mezi námi zvířaty (TV seriál)
2006 Biker Mice from Mars (TV seriál)
Náhradníci (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Ben 10 (TV seriál)
2004 Danny Phantom (TV seriál)
Drawn Together (TV seriál)
Hvězdné hádky (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
Obloukovi (TV seriál)
Špionky (TV seriál)
2000 God, the Devil and Bob (TV seriál)
1999 Xyber 9: New Dawn (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Tajné spisy psů - vyzvědačů (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
1989 Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
1987 Mighty Mouse, the New Adventures (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2012 Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál)

TV pořady

1990 On the Television (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace