Reklama

Reklama

Italský klíč

Trailer

Obsahy(1)

Film Italský klíč vypráví příběh devatenáctileté ženy – sirotka – která dostane jako svoje jediné dedictví starožitný klíč, díky kterému odemkne starou vilu v Itálii a spolu s ní i záhady její vlastní rodiny. Snímek Rosy Karo vyniká vizuálně propracovanými záběry, vytvářejícími idylickou atmosféru letního italského venkova, a podmanivou průvodní hudbou finského skladatele Tuomasa Kantelinena, který získal už dvě národní filmové ceny Jussi Awards za práci s finským režisérem Olli Saarelem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Formanka 

všechny recenze uživatele

* za jeden Shakespearovskej vtip. Herci neumí hrát, scénář neuznává logiku ani gradaci, pointa (jestli se tomu tak dalo říkat) divákům došla asi o 20 minut dřív než měla, v každym případě asi o měsíce dřív než hlavní postavě. Kupa WTF momentů mě nakonec přivedla k tak hysterickýmu smíchu, až mi tekly slzy. Nejen scénář nemá logiku, ale ani jednotlivý záběry...ech, zjednodušim to: Dlouho jsem neviděla něco tak blbýho a nechtěně vtipnýho zároveň. ()

Tethys 

všechny recenze uživatele

Něco se tady hodně nepovedlo.....vlastně skoro všechno. Přeslazené, špatně hrané a bohužel ani hezká italská lokace to nezachránila (za tu ta jedna hvězda). Závěr se z idylky zvrhl v úplnou frašku - němý mluví, chromý chodí a všichni jsou zamilovaní. Ještě, že jsem mohla hodně scén přehrát rychleji :) ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Italské, letní, prázdninové, pohádkové, happyend × umělé herecké výkony, bez šťávy. Dala bych tři, ale ty herecké výkony mě hodně ničily. Jinak je to krásná pohádka, kde prostě víte, že to dobře skončí. Zápletka celkem poutavá, i když výsledek je taky jasný. Nicméně všechny hlavní herečky sympatické včetně Inda. ..prostě film do těch dnešních hiců s vyhlídkou možné dovolené v Itálii jak dělaný.. ()

BarVo odpad!

všechny recenze uživatele

Čo čakať od filmu, kde sa hlavná hrdinka volá Kabela? Chvíľu som dúfala, že ide o paródiu, to by bolo dokonalé. Chváliť tu nejakú vizuálnu príťažlivosť je scestné, lebo všetko ostatné bolo na hovno. Zmes červenej knižnice, Bollywoodu, telenovel a travel guide po Italsku, kde herecké výkony nápadne pripomínajú Cimrmanove hry. Hudba ma srala od prvej minúty a nad scenárom je lepšie sa nezamýšľať. Ak toto získalo dáku filmovú cenu, tak vo Fínsku už nezostal nikto triezvy. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo ... Za devatero horami za devatero řekami ... V daleké Anglii žila jedna krásná a moc smutná mlada dívka. Na celém širém světe nemela nikoho než strýčka Maxe. Osud se zdál být velmi krutým, když i strýček Max odešel za nebeskou bránu. Dívenka dostala od svého strýčka jednu tajemnou obálku a v ní KLÍČ. Poslouchejte dobře děti pohádka začíná;-) Pohádka - ano je to pohádka. Komplet herecké obsazeni je jedna velká strnulost - to člověka až poděsí. Děj nechejme stranou, protože to je opravdu něco mezi pohádkou růžovou knihovnou a madame Pilcher... Co ale tenhle bizardni kousek neuvěřitelně tlačí nahoru je obraz a nálada, kterou dokáže navodit. Je to takové prosluněné italské odpoledne... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na italském venkově, v anglickém Londýně a část příběhu z minulosti je točena v Indii. (Terva)

Reklama

Reklama