Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna Nicole Smithová byla svobodná matka z Texasu, která se stala úspěšnou modelkou. Její katapult do světa slávy a bohatství si však vybral vysokou daň. Závislost na drogách a alkoholu i nezřízený styl života vedly k tragickému konci. Snímek Anna Nicole sleduje rychlý vzestup a pád Vickie Lynn Hoganové z Texasu, která předčasně ukončila studium na střední škole a stala se svobodnou matkou snící o lepším životě. Vicky, vědoma si své krásy, přijala práci barové tanečnice nahoře bez, kde poprvé použila pseudonym Anna Nicole Smithová a vytvořila si tak vlastní značku. Díky nové totožnosti a šokujícímu sňatku s osmdesátiletým miliardářem J. Howardem Marshallem se Annina kariéra katapultovala do závratných výšin poté, co Playboy otiskl její fotky v pózách nápadně připomínajících Marily Monroe. Po smrti manžela však přišla o veškerou finanční podporu a za svou zálibu v nezřízených večírcích, nadměrném pití, nekonečném polykání prášků i drastických změnách váhy brzy zaplatila nejvyšší daň. Tragický konec Anniny pohasínající hvězdy na sebe nenechal dlouho čekat. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Podívala jsem se na dokument "Život po Anně", který je o Larry a jeho dceři. Je to krásný dokument a Larry je neskutečně milý a laskavý člověk, který se až příliš obětoval pro svoji vlastní rodinu (v jeho domě žijí matka, synovec po smrti otce, sestra s dcerou) a nikdy neměl čas vybudovat si nový vztah. Je vidět, že  rodina tak trochu "využívá" jeho dobroty. Taky kvůli tomu, že nikdy nepřestal Annu milovat. Zmiňuje tam, že jejich poslední hovor s Annou byl o tom, že nechce s ní bojovat a o návratu domů, aby vytvořili rodinu. Bylo jasný, že jako vztah s právníkem Harrym nikdy nebyl od srdce, spíše natruc Larrymu. S Harry měla naoko neoficiální svatbu a je to znát i z jejich společných fotek, že mezi nimi chybí jiskra.  

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Film se dal urcite natocit lepe. Je to silny pribeh. A jak uz jsem zminila, chybi mi tam dejova linka Howard-Larry-Anna. Prava love story jejiho zivota byl Larry. Mnozi tvrdi, ze to byl nejcistsi vztah jejiho zivota. 

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Velmi ochuzeny pribeh s otcem jeji dcery. Nebyl to "fling".  Znali se ctyri roky, z toho dva a pul roku zili spolu. Skoro do jejiho porodu byli spolu, ale podle jeho slov vztah znicila soudni bitva o majetek. Uverila zlym jazykum, ze mu jde o ten majetek a odletela porodit na Bahamy, ale v telefonickem styku byli az do jeji smrti. Pak nastesti dokazal, ze je otcem a ziskal opatrovnictvi. Odkaz Anny, jeho zivotni lasky, udrzuje v ucte dodnes. 

Reklama

Reklama