foto

Danny Boushebel

  • nar. Beirut, Libanon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Know Your Enemy
2018 Nigerian Prince
2017 In-World War
Tzeva Adom: Color Red
2015 Zin li fik
2014 Myra's Angel
She's Lost Control
Unfreedom
2013 Anna Nicole (TV film)
Simple Moves
2012 Privacy
Supercapitalist
2011 Loveless
The Talk Man
2010 Revenants
The Shriven
2009 Chasing the Green
Dívka na přání
Falling Awake
Red Hook
Sexy 40
1999 The Young Girl and the Monsoon

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Kouřová clona – část druhá (S10E15)
Kouřová clona (S10E14)
2017 MacGyver (TV seriál)
DIY or DIE (S02E01)
Paní ministryně (TV seriál)
Off the Record (S04E02)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Věrný oř (S01E02)
Stranger Things (TV seriál)
Kapitola čtvrtá: Tělo (S01E04)
2015 Quantico (TV seriál)
Found (S01E05)
Jak prosté (TV seriál)
Zhroucení včelstev (S03E23)
2014 Černá listina (TV seriál)
Madeline Pratt (č. 73) (S01E14)
2012 Pan Am (TV seriál)
Jazyky lásky (E13)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Stav nezávislosti (S02E03)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
We All Saw This Coming (E20)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Twelve: Scary, Scary Night! (S02E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Atentát (S07E14)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2000 Sekai Gyoten News (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2012 Rande z pekla (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky