foto

Danny Boushebel

  • nar. Beirut, Libanon
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nigerian Prince
2017 In-World War
Tzeva Adom: Color Red
2015 Zin li fik
2014 Myra's Angel
She's Lost Control
Unfreedom
2013 Anna Nicole (TV film)
Simple Moves
2012 Privacy
Supercapitalist
2011 Loveless
Talk Man, The
2010 Revenants
2009 Chasing the Green
Dívka na přání
Falling Awake
Red Hook
Sexy 40
1999 Young Girl and the Monsoon, The

TV seriály

2017 MacGyver (TV seriál)
DIY or DIE (S02E01)
Madam Secretary (TV seriál)
Off the Record (S04E02)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Věrný oř (S01E02)
Stranger Things (TV seriál)
Chapter Four: The Body (S01E04)
2015 Quantico (TV seriál)
Found (S01E05)
Jak prosté (TV seriál)
Zhroucení včelstev (S03E23)
2014 Černá listina (TV seriál)
Madeline Pratt (No. 73) (S01E14)
2012 Pan Am (TV seriál)
Romance Languages (E13)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Stav nezávislosti (S02E03)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
We All Saw This Coming (E20)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Atentát (S07E14)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2000 Sekai Gyoten News (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2012 Rande z pekla (TV seriál)

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace