Reklama

Reklama

Noční směna

  • USA Last Shift (více)
Trailer

VOD (1)

Jessica Loren (Juliana Harkavy) je bežná, radová policajtka, ktorá dostáva počas prvej nočnej služby pomerne jednoduchú úlohu. Do nasledujúceho rána má postrážiť jedno z prázdnych policajných oddelení v mestečku Sanford, ktoré je úplne odpojené od núdzovej linky "911". Keď už sa zdá, že splnenie daného rozkazu od nadriadeného bude obyčajnou rutinou, nečakane zazvoní telefón, v ktorom mladá žena v ohrození žiada o pomoc. Rozkaz pre Loren znel ale jasne a stručne: policajné oddelenie nesmie za žiadnu cenu opustiť. Ani keby ožili "steny", ktoré boli svedkami mnohých, niekedy až krutých zverstiev. Odbitím polnoci sa mladá policajtka ocitne vo väčšom nebezpečí, než by bola ochotná sama sebe pripustiť. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Já jsem kráva v uniformě, potřebuju... vybubat. Jeblý duchu, pojď si pro mě! Scénář zralý na odpad." Až na to, že nemůžu dát odpad filmu, který mi dokázal způsobit několikaminutové záchvaty smíchu, až mi tekly slzy (např. divoce vyzvánějící pevná linka, se sluchátkem na speedu :-)). Crazy komedie hadr. Taky zdroj zajímavých informací ohledně přijímacích testů žen k americké policii. Např. že IQ uchazečky nesmí převýšit počet tabletek denní dávky psychofarmak, předepisovaných jejím psychiatrem. Že střelený fotr policajt v jejím curriculum vitae jsou body navíc, zejména pokud papá zvládá i posmrtně telefonovat, aby prudil. A že nejvhodnějšího kandidáta z policejního sboru, pro navazování důvěrného přátelství při noční šichtě, poznáte podle díry v hlavě. "Bububu, bububu, bububu... BAF!" Koho jsem teď vylekal, ať udělá čárku...  ,,,,,, ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Nekoukal jsem na trailer, takže jsem vůbec nevěděl do čeho jdu. Po prvních pár minutách jsem si říkal, že to bude snad i dobrej "police station ivasion". Omyl. Byla to nabitá duchařina. Atmosféra uzavřené policejní stanice naprosto bezchybná. Toník dokázal, že i v pár poloprázdných místnostech se dá natočit pořádně creepy horor. Jen lekačky byly docela laciný a předvídatelný. Enyvej se mi to líbilo a Juliana byla hodně sympatická. 60% ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Paráda. 90 minut našlapaných vším, co se v duchařině dá vymyslet a většina scén funguje velmi dobře. Divák si můžu lámat hlavu jestli hrdince hrabe, nebo se skutečně věci kolem ní dějí. Atmosféra je hutná, průběh filmu temný, happy endu nenasvědčuje skoro nic a čím blíž je konec šichty na dohled, tím více prázdná policejní stanice odhaluje svá tajemství, která nikdy neměla vyplout na povrch. Jessica tak musí bojovat o zachování vlastního rozumu a rozhodně to nebude mít ani trochu jednoduché. Zvláště když v budově zůstávají duše ďábelské rodiny vrahů, která zde přesně před rokem v cele spáchala sebevraždu a žízeň po krvi jí neopustila ani po smrti. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Debustrol v jedné písni o policajtech zpívají: "Noční šichta bejvá občas nuda." To pro tuhle policajtku ale vůbec neplatí. Ta se fakt nenudí. Last Shift je spíše záležitost nervů, než strachu. Ale působivá záležitost. Jen škoda té přemíry samoúčelných lekaček. Od jistého okamžiku jsem se bál, jak to dovedou ke konci, ale musím uznat, že z toho v závěru vybruslili hodně ucházejícím způsobem. Přidejte k tomu velmi sympatickou hlavní hrdinku, pozitivní střídmost a vyjde slušný kousek. 3.5* ()

tron 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, premárnená príležitosť. Je vidieť snaha, prostredie opustenej policajnej stanice na kraji mesta má niečo do seba a fajn je i Juliana Harkavy a pár strašidelných scén/nápadov. Ako celok je to však uchádzajúci (pod)priemer. Scenár nie je žiadny zázrak a ku koncu to nebezpečne upadá do stereotypu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Příjmení rodiny Paymonů je odvozeno od jména démona Paimona. Podle středověkého grimoáru Göetia se jedná o jednoho z pekelných králů, který je poslušný Luciferovi, a pod svým velením má dvě stovky démonských legií. (NiWi)

Reklama

Reklama