foto

Hank Stone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zrození národa
2014 Noční směna
2011 Cassadaga
2010 The Tenant
2009 Scare Zone
2008 Zapomenutá minulost (TV film)
2007 The Karaoke King
2006 Ghost Hunters: Point of Contact
2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)
Kat
2003 Beyond the Limits
Dunsmore
Návrat do Cold Mountain
2002 Special Weapons and Tactics
2001 Legie mrtvých
Nebezpečný kód
2000 Patriot
1996 Exit
1995 Blesk (TV film)
Captiva Island
Jako štvaná zvěř
Walking Dead, The
1993 Experiment Philadelphia 2
Rána bez milosti
1992 Mad at the Moon
Woman with a Past (TV film)
1990 Back to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry Finn (TV film)
Court-Martial of Jackie Robinson, The (TV film)
Jury Duty: The Comedy (TV film)
Smrt přišla brzy (TV film)
Smrtící zatykač
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
Midnight
Případ Jessiky McClureové (TV film)
1987 Al Capone Gang
Bestseller
1986 Blue City

TV seriály

2015 Bloodline (TV seriál)
Part 7 (S01E07)
2013 Amber in the Shadows (TV seriál)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Hot Property (S04E14)
2000 Sheena (TV seriál)
1998 Na život a na smrt (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Can We Do This? (E01)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace