foto

J. LaRose

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sky Sharks
2019 Big Top Evil
HeartBreak
2018 Extremity
2016 Abattoir
Alleluia! The Devil's Carnival
Boonville Redemption
Dead Wedding
2015 Temné kouty
Wind Walkers
Wuthering High (TV film)
2014 All the Devils Are Here
Hidden in the Woods
Noční směna
Sex Ed
The Summoning
2013 Free Ride
Insidious 2
Missionary
Podfukáři
Rockabilly Zombie Weekend
2012 Grázlové z vidlákova
Outlaw Country (TV film)
The Barrens
The Devil's Carnival
The Lost Episode
To Write Love on Her Arms
2011 11-11-11
Cassadaga
The Arcadian
2010 Insidious
Kletba džungle (TV film)
Mother's Day
The Tenant
Touha po pomstě
2008 Repo: Genetická opera!
2007 Saw 4
2006 Repo! The Genetic Opera
Saw 3
2001 Identity Lost
2000 Butterfly Dreams

TV seriály

2019 Ve jménu našeho Pána (TV seriál)
Better is the End of a Thing Than Its Beginning (S01E09)
But the Righteous Will See Their Fall (S01E08)
And Yet One of You is a Devil (S01E07)
další epizody (7)
Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Kukulkan (S02E08)
2018 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Búho/Muwan (S01E03)
2017 The Son (TV seriál)
No Prisoners (S01E05)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Oplať a odjeď (S04E05)
Velká zelená podkova Malého Billa Primma (S04E03)
Dívka s kytarou (S04E01)
2014 Salem (TV seriál)
2013 Banshee (TV seriál)
2010 Running Wilde (TV seriál)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
New Year's Day (E06)
2005 Menciův svět (TV seriál)
2000 Sheena (TV seriál)
1998 Na život a na smrt (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
For Miles and Miles (E09)

Dokumentární

2007 Secrets of a Medicine Man

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky