Reklama

Reklama

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců

  • Francie Minuscule - La vallée des fourmis perdues (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Na malebném lesním paloučku se jednoho dne rozhoří nepřátelství mezi koloniemi černých a červených mravenců. Příčinou sporu jsou zbytky jídla z pikniku, které tam zanechal mladý pár. Najednou se uprostřed znepřátelených stran objeví odvážná beruška. Skamarádí se s černým mravenečkem Mandiblem a pomůže mu zachránit mraveniště před invazí červených bojovníků na čele s hrozivým Butorou. Vydejte se na cestu plnou dobrodružství, přátelství a fantazie, do světa těch nejdrobnějších Mrňousků. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (108)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Pičovina jak ochrnutý plavčík. Dlhé predlhé, ku tomu nekonečne nudné. Malo to pár svetlých momentiek, či už milých alebo miestami aj vtipných, ale jednoznačne prehlasujem, že na mňa to nefunguje. Animácia ma tiež práve neposadila na riť a nenazval by som to ani roztomilé. Hej ozaj a niekto tu dokonca písal, že je to akčné. No tak to musí byť jeden adrenalínový zmrd, hotový Action Jackson. S tak dynamickým človekom by som vážne nemohol bývať, dočista by ma zblbol keby dvakrát po sebe klipol viečkami. Slabéééé !!! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Strastiplná cesta malej lienky, ktorá sa chtiac nechtiac ocitá uprostred krutého boja "hračky" prírody medzi armádou čiernych a červených mravcov. Srandistický poloanimák, ktorý príjemne prekvapil a pobavil. Nakoľko je nemý, celkom by ma zaujímalo ako ho počas sledovania vnímajú najmenší. Či bez dychu, alebo bez záujmu. Prišiel mi totiž skôr pre kategóriu "násť" a viac ročných. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Moc bych chtěl těch hvězd nahodit víc, ale nemůžu. Věnuji se přírodě a hmyzu dost na to, abych některé věci nekousl. A že je to pro děti? No právě! Líbí se mi, jak je to animované a vím, že jde dnes už o kultovní seriál. Jasné. Zvuky pominu, bez těch by to nešlo. Ale mrzí mě hrozně moc, že se to netvořilo po vzoru pana Sekory třeba. Když už na to ty děti koukají a koukají hodně, mohly by prostě být některé věci správně! Jakože se z vajíčka vylíhne malá beruška? Mně to prostě vadí. Místo toho, aby už malinké děti viděli, jak se to ve skutečnosti děje, což fakt není problém, cpe se jim do hlavy opak. Hrozná škoda a za mě obrovské mínus celého projektu. ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

V záplavě filmových odnoží dětských TV seriálů, velmi příjemný počin. Osobně bych ohodnotila spíše 4 hvězdami (neb čtyřminutová stopáž sluší Mrňouskům přeci jenom o dost víc).... byla jsem však přehlasovaná dětmi, tedy určitě povolanějšími diváky. A kdo jiný by taky mohl více ocenit a pochopit hmyzí boj o sacharidy. ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Emóciami nabité dobrodružstvo, ktoré trvá príliš dlho. A to myslím z pohľadu dospeláka. Prvá noc osirelej lienky dostala moju šesťročnú dcéru do takej depresie, že už ju nedokázalo nakopnúť vôbec nič a film poväčšine prefňukala. A to je, podotýkam, veľký fanúšik tejto roztomilej hávede. Krátke epizódky svedčia chrobáčikom predsa len viac. Mimochodom, paralelu z Pána prsteňov neuvidia okrem detí naozaj len neznabohovia. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Film je věnován in memori Jeanu "Moebiusovi" Giraudovi, francouzskému malíři, umělci a spisovateli. (Terva)

Reklama

Reklama