Reklama

Reklama

Demi Lovato: Made in the USA

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 5 min

Recenze (7)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Venovať takúto hlúposť padlým americkým vojakom, ktorý sa nechali nahnať do vojny, kde často ubližovali a okupovali cudzie územia a ešte z toho robiť výnimočné dielo, oj, to je naozaj také americké. Toľko klišé, čo tu použili mi hneď pripomenulo napríklad jednu pieseň od skupiny Greed Day, či film Milý John, no nielen to. Disney hviezdička s otrasnou piesňou a neinvenčným klipom. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už keď sa popracovalo na réžii ( chcel by som vedieť, koľko záberov vyšlo z Demi Lovato ), mohlo sa aj na námete. Jeden z najneoriginálnejších pokusov tohto desaťročia. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Písnička v pohodě, ale jsou dvě věci, které mě na klipu nebavily: odehrává se na americkém venkově a zamilovaný pár rozdělí povolávací rozkaz do války. To jsou atributy, které se do klipů poslední dobou často vecpou, ale ano, proč ne, jenže když už podobné motivy existují v x verzích, raději bych volil střízlivější formu obrazového ztvárnění songu. Demi to sluší a v klipu dostává méně prostoru než milostná dvojice. Po technické stránce je klip propracovaný. Demi jako jeho režisérka ukázala své kvality i za kamerou, ale s obehraným námětem si sama strhla plusové body. 60% ()

Zajímavosti (2)

  • V klipe sa objavili aj speváčkini rodičia i jej mladšia nevlastná sestra. (odmocnina)
  • Demi Lovato venovala tento klip padlým americkým vojakom. (odmocnina)

Reklama

Reklama