Reklama

Reklama

Riddick: Blindsided

Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
USA, 2013, 6 min

Scénář:

David Twohy

Obsahy(1)

Krátký animovaný film je příběhem o různých tvářích zrady, přemostěním dvou filmů s Riddickem (Vin Diesel). Dějově následuje po snímku Riddick: Kronika Temna (2004) a uvádí nás do nového Riddicka (2013). (Estrellita)

Recenze (54)

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate naprosto zbytecnej animovanej kratas, kterej ma priblizit udalosti mezi druhym a tretim dilem, ale vzhledem k tomu, ze to same je i ve filmu, funguje tohle spis jako lakadlo na film. I kdyz neni moc cim, v deji se vicemene jen keca, cely to stoji a pada na Dieselovo dabingu a animace je prinejlepsim prumerna. Slabsi 3*. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Komiksovou formou výrazně ovlivněný krátký animák převypravuje flashback z filmu Riddick. Z čistě fandovského pohledu je zajímavé srovnat, jak se (zřejmě) původní podoba scénáře a dialogů změnila do finální hrané podoby. Ani na krátké detailnější nahlédnutí do světa Necromongerů ale bohužel nedojde. Riddick: Blindsided očividně vznikl jako část marketingové kampaně. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný a nevydařený animovaný doplněk k Riddickovi. Zatímco půlhodinová Temná hrozba byla celkem dobře koukatelná a přinesla docela zajímavé přemostění mezi jedničkou a dvojkou, tak Blinsided je v tomto ohledu značně zaostávající. Obsah animáku prakticky kopíruje scény z prodloužené verze Riddicka (možná i té klasické, ale tu jsem neviděl) a jestli přináší jednu či dvě nové informace, tak je to hodně. Animace je navíc celkem hnusná a celkově tak tento kraťas nemá prakticky žádnou upotřebitelnou hodnotu pro fanoušky série. Blindsided sice disponuje originálním a fajnovým dabingem původních postav a jako návnada pár měsíců před uvedením filmu mohl třeba i docela fungovat, ale jinak je jeho existence a potřeba ke shlédnutí víceméně zanedbatelná. Hoodně slabé 2*. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nepochopitelná zbytečnost, která není ničím jiným, než-li zopárem rozpohybovaných obrázků (jen se tu hejbou obrázky, doslova, žádná animace v opravdovém smyslu slova) a navíc to celé jen přepisuje prvních několik minut z Riddicka z roku 2013... Akorát je tu pár záběrů na jakéhosi zabijáka navíc. Hmm... Hurá, to to vytrhne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel souhlasit. Svým způsobem jde o naprostou zbytečnost, která ani nemá pomalu co nabídnout, co už bychom neviděli v klasicky hraném filmu. Popravdě mi ani moc nevadilo, že se tam furt kecalo, páč mě to zajímalo víc, než samotná hodně průměrná „komiksová animace“. Na druhou stranu to zas netrvalo moc dlouho, takže jako taková jednohubka se to přežít dá. 40% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama