Reklama

Reklama

Good Night

Trailer

Obsahy(1)

Tichý, Štedrý večer v zabudnutej dedine. V dome s izbou na prenájom znenazdajky zazvoní zvonček. Tajomný pár žiada o ubytovanie na jednu noc. Pre chudobných majiteľov domu to znie lákavo, a ešte lákavejšie vyzerá záhadná taška, ktorú hostia nespúšťajú z rúk. Stačí im ustlať a popriať dobrú noc. Do rána je však ďaleko. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

sysyphus 

všechny recenze uživatele

Na uvod musim uznat, ze atmosferu si tento snimok za tych cca 10 minut dokazal vybudovat vcelku slusnu. Avsak darilo sa mu to najviac asi soundtrackom. Scenar sice zaujme, ale je zaroven dost nevyvazeny - konanie postav aj samotne dianie su znacne neprehladne a to filmu ubera na kvalite. Na zaver vsak musim pridat este extra hviezdu, za Zuzku Sulajovu, do ktorej som zamilovany uz od Zahrady. :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut se mi líbilo celkem hodně, mělo to nějakou atmosféru a já byl zvědavý, jak se to bude vyvíjet dál, bohužel v tu chvíli, kdy se tam něco začalo dít, mě to začal celkem nudit. Zvláštní, velmi zvláštní. Filmařsky je to provedené opravdu skvěle, příběh je takový, že nepřináší nic nového, ale to po hororech z Česka a Slovenska ani moc nechci. Mě u nich jde hlavně o to, aby nějak vypadaly a aby působily jako horor - tohle jako horor působí, ale zhruba od poloviny se podle mě celá ta atmosféra snažila být až křečovitě hororová, až to celé nějak přestalo fungovat. Jinak ale nemám nic proti, na poměry Slovenska to je dobré, ale přece jenom, dalo se s tím pracovat ještě mnohem líp. 3* ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

P. Czikrai mě nezklamal ani ve svým nejdelším kraťasu. Film opět disponuje hutnou atmosférou, která je ( opět ) podporována skvělým zvukovým doprovodem. Navíc je tu i nějaká ta krev agore. Herecký výkony jsou celkem obstojný, takže já nemám co řešit. U mě to jsou zasloužený 4 hvězdy. V P. Czikrai(ovi) rozhodně dříme velkej potenciál, kterej doufám do budoucna naplno využije. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Lepšie, ako Czikraiov hororový kraťas A..., ktorý bol príliš krátky a napriek tomu sčasti horšie pochopiteľný (ku koncu). Good Night je dlhší, prepracovanejší... a ku koncu horšie pochopiteľný. Režisér má technickú stránku v ruke a keby som bol bohatým filmovým producentom, akútne zháňajúcim nové režisérske osobnosti, určite by som Petra Czikraia oslovil. A dohliadol by som, aby mal poriadny scenár. Inak v zásade suverénne remeslo. Porovnateľné s tvorbou bežne vídanou v kinách. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Magický čurak jednorožca". Národil sa Kris... No, ten zrovna ne. Já to jebu, normálně se zbalím a odstěhuji na Slovensko. Zdá se, že se tam tomu horroru vede trochu lépe a více se mu věnují. Jak už je u Czikraie zřejmě zvykem, po tehcnické stránce výborně zvládnutý kousek. Skvělé triky, výborná hudba a och... och,.. Zuzana Šulajová v horroru. Na pohled skvělá záležitost, je to napínavé, temné, překvapivé. Možná to ale potřebovalo ještě pár minut, protože ten příběh, respektive vyústění, není moc přehledné a jednoznačné. trochu jsem se v tom ztratil a nejsem si jist, zda jsem přesně pochopil, co a proč se stalo. Není to tak výrazné, že by to kazilo požitek ze sledování, to ne, začne to hlodat spíše až potom. Z žánrového hlediska skvělá podívaná. "Máte deti?" 3.5* ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama