Reklama

Reklama

Non non bijori - Repeat

(série)
  • Japonsko のんのんびより りぴーと (více)
Trailer 1

Epizody(13)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že to co jste mohli vidět v předešlé sérii Non non biyori (2013) bylo vše, co Renge, Komari, Hotaru a Natsumi během prvního společného roku zažily? Omyl. Stalo se toho mnohem víc. Pokud tedy toužíte vidět prvních pár dní Renge jakožto prvňáčka a Hotaru při jejím individuálním i skupinovém poznávání venkovského života, směle do toho. Non non biyori je zpět. (EMIA)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (5)

strougy 

všechny recenze uživatele

Na pokračování Non non biyori se dá vcelku s úspěchem aplikovat yennův komentář k minulé sérii s dodatkem, že vzhledem k repetitivnosti určitých témat či vtipů se do seriálu v určitých momentech vkradla nepříjemná monotónnost. Z toho důvodu by se při hodnocení dalo jít i níž. Ovšem na druhou stranu, kdo by mohl být přísný na dílo, kde má jedna z postav roztomilého shiba-inu? ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poklidným tempem jedné až dvou episod týdně jsem se opět pomalu prošel po japonském venkově... Tohle dávkování je opravdu ideální a mnohokrát mi seriál pozvedl náladu, jindy krásně připravil na spánek po náročném dni. Kvalitativně je to naprosto shodné s první sérií, akorát ze začátku mi připadá, jako by si Renge většinu scén prostě kradla pro sebe, což ovšem vzhledem k faktu, že tohle děvčátko zbožňuji, nebyl vůbec žádný problém. Nejlepším dílem je opět ten, který se většinu času věnuje vztahu mezi malou Renge a Kaede (Candy Store) a opět ukazuje tuto mladou ženu v tom nejkrásnějším a pro muže velice přitažlivém světle... Postupně je však vše více vyvážené, své momenty dostávají i další postavy a vše je prostě kouzelné, příjemné a neskutečně poklidné, roztomilé i zábavné. 9,5/10 ()

Reklama

ing.man 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi sympatické, že druhá sezóna vkládá epizody do té první nebo aspoň počáteční dva díly takové byly. I přes nějaké dva tři nudnější momenty, ale dále pracuje se seriálem ve stejném duchu jako v první sérii, za což jsem vděčný. Otravná Nattsun se občas objeví v lepším světle, takže jsem se naučil ji mít taky rád a narkoleptická Nee-nee sensei mě taky už moc ne**re :D Prostě ideální sérka na hnusně horký odpoledne, s lahvinkou červenýho a sněním, jaké by to bylo na japonský vesnici fajn... a jak rád bych tam někde (v pozdějším věku) zhebnul :D:D:D! ()

DExUS odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabota, slabota, slabota. Kvalita povodneho Non non biyori sa absolutne vytratila. Mam rad Nano Ripe, no uvodna pesnicka je hrozna v porovnani s predchodzou. Dej neobsahuje žiadne zaujmavé prvky, a u zatial prvých 6 epizod som sa extremne nudil. Neviem či nájdem silu to nadalej sledovat. Ak ano, hodnotenie na konci este upravim. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračuje to v šľapajách prvej série. Viac k tomu netreba. Pribudne pár postáv, niektoré som si obľúbil ešte veiac ako v prvej séri (Candy Store, milujem ju). Kto vie pochopiť o čo v seriáli ide, bude spokojný. 5* ()

Galerie (321)

Reklama

Reklama