Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná kuchařská a velkolepá „LIVE" show se Zdeňkem Pohlreichem, který zve celý národ, aby si pod jeho vedením připravil tříchodové menu během jediné hodiny v přímém přenosu. V této jedinečné show máte možnost Zdeňka poznat ve zcela nové roli showmana a učitele vaření, kdy každou sobotní noc bude mít celý národ šanci uvařit si nejlepší večeři svého života. V každém díle se těšte na hvězdného hosta a pořad plný překvapení a hlavně zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Pohlreich mě tady připadá jako pěkně namyšlený blbeček! Ty jeho vtipy už fakt nejsou vůbec vtipný! Neustálé trapné stírání mezi sebou tomu taky moc nepřidává! Co mě ještě štve je, že kamera prakticky vůbec nezabírá Pohlreichovu plotnu, na tož soupeřovu neustále - připálené maso atd! Ono to je vlastně živě, takže co kdyby to měl Pohlreich trochu připálené, to by byla ale ostuda že??! Prostě komerční sračka!! Dvě hvězdy dávám jen za užitečné recepty...40% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale pokaždé mi přijdou podobné pořady s vařením (krom Ano,šéfe, který je sice taky přebraný, ale dá se to sledovat) jako nekonečná napodobenina Gordona Ramsaye. Nejsem prostě zastáncem toho, že se přebere koncept určitého pořadu (jak je bohužel v ČR zvykem :-( ) a funguje to zde jako originál, protože spousta lidí nemá ani ponětí o tom, co se v zahraničí děje nebo vysílá. Nevědomost mi v našem státě trochu připadá jako denní chléb a s tím se velmi nerada vyrovnávám. Jelikož jsem přežila i mnohem horší věci, než je živý vstup z vily vyvolených, kde vařil tuším Vladko s tou uřvanou ženskou Romanou, tak nemůžu hodnotit naprostým odpadem. Jen čekám, kdy už se u nás objeví něco, co není doslova okopírováno odjinud, ale má to svůj nápad a zajímavou formu. ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Tak u tohodle se přiznám jsem trochu na vážkách.... B) Važku Vašku.... kam jsi to jenom lezl? Ty sólovky z minimem komparzu v prostoru 4x4 ti šli lépe... takhle to prostě není ono. Jako by snad bylo málo českých Restaurací kde přeplněné poličky z nejrůznějšíma umělýma dochutidadlama netoužící po tvé odborné kultivaci? Kdyby aspoň vařil něco normálního... občas. Navíc je to hrozná nuda.... toč raději další díly ANO Šéfe! To je tvůj zlatý důl... tvůj odkaz nám zužitkovatelům a milovníkům obloh... B) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Polhreich je skvělej i v této live show, líbí se mi to. Nemůžu moc srovnat s jinším TV shitem, protože na to nečumím, ale jsem si stoprocentně jistej, že tohle si nadprůměr zaslouží už jen proto, že u toho vydržím. 75% Kostková nic moc, Etzler výbornej, ta třetí kudrlina nic moc, Bílá kopyto, Voříšek skvělej! Alda Háma výbornej - "Aleš Háma vaří ve stylu 'Vaříme z cizího až do posrání'". :D Na truc zdejším idiotům zvyšuju na plnej. Braťa, nezáviďte nám Polhreicha! Nikdo vás čumět na TV Prima nenutí, tak držte co nejlaskavěji tlamy. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

nachomýtla jsem se u toho jen náhodou a na rozdíl od jiných "Zdeňků" jsem dokoukala ...i když to je zřejmě ve scénáři,uznalost za to,s jakou pokorou jindy sám buzerující šéf vzal výtky od mistra sushi...navíc sošná Čvančarová,prostě to šlo (nebýt těch pitomostí kolem,jako obecenstvo,které vypadalo chvílema spíš jako zvědavé srocení u bouračky a nebo pro mě naprosto zbytečné náhledy k rádobyvtipným chlapům či dvěma žlutým kikinám):-) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama