Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná kuchařská a velkolepá „LIVE" show se Zdeňkem Pohlreichem, který zve celý národ, aby si pod jeho vedením připravil tříchodové menu během jediné hodiny v přímém přenosu. V této jedinečné show máte možnost Zdeňka poznat ve zcela nové roli showmana a učitele vaření, kdy každou sobotní noc bude mít celý národ šanci uvařit si nejlepší večeři svého života. V každém díle se těšte na hvězdného hosta a pořad plný překvapení a hlavně zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Bylo by velmi jednoduché tohle nemilosrdně odstřelit a byť i mně osobně je mnohem bližší formát typu „Ano,šéfe“, musím konstatovat, Zdenda se s tím pere, jak je mu vlastní. Pravda, nelze přehlédnout fakt, že na jeho poměry se drží poměrně zpátky. Je otázkou, zda-li je to brzkou vysílací hodinou, tj; na popud vedení Tv nebo (mírnou) nervozitou. Přecejenom uhlídat vše(chny) a být přitom nad věcí, bezprostřední, pohotovej a návdavkem vtipnej je v té časové tísni o poznání složitější než v klasickém (předtočeném) formátu, kde se dá lecos sestříhat. Až čas ukáže.... Nic to však nemění na skutečnosti, že pověstná miska vah se bude přiklánět na tu stranu, jak je vám osoba Z. Pohlreicha (ne)sympatická, stejně jako samotný fakt, že celkový výsledek je hodně odvislý od jeho protivníků resp. hostů. Po dvou úvodních dílech musím konstatovat, že narozdíl od Terezky Kostkové mu byl Mirek Etzler více než zdatným konkurentem resp. přihrávačem. 50% (ne)spokojenost. [S osobní poznámkou na závěr. Poprosil bych, Zdendo, malinko „verlangsamen“. Nemám Tv v kuchyni a vrtuli v prdeli. Jestli to půjde takhle dál, nebudu mít s nominací do brazilského Ria nejmenší problém. Protáhnu chodbu a máš, Usaine, problém. Velkej!] ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Byl jsem dost skeptický k dalšímu křečovitému pokusu TV Prima ještě maličko podojit Zdeňka Pohlreicha, ostatně ten se už léta chlubí svýma legendárníma dvojkama, takže proč to nevyužít, dokud ještě diváci na jméno uznávaného šéfkuchaře slyší, nicméně jak jsem se obával, v rámci dalšího pořadu o vaření se Zdeňkem došlo k dalšímu kvalitativnímu poklesu, obávám se, že u toho sjezdového lyžování už zůstane !! Vidět Pohlreicha vařit jistě lze považovat za velmi zajímavou zkušenost, ostatně sem tam utrousí i nějaké moudro, které by jinak kuchařům amatérům zůstalo utajeno, ovšem Pohlreicha jako profesora jsme měli možnost vidět už v rámci Vařte jako šéf, takže se musím ptát proč !! Proč znovu totéž ?? Jistě nejde o totéž, protože tentokrát TV Prima podobnou záležitost v rámci svých zvyklostí zabalila do rádoby moderního západního stylu, který však nakonec vyznívá stejně estrádně jako všechny ostatní tuzemské odpudivosti, když máte možnost sledovat i honoráře chtivou rádoby celebritu a na obrazovkách jako bonus i další naprosto nezajímavé tragédy v předem prohraném souboji s rutinérem Pohlreichem, který si je jen vlastně svým způsobem arogantně dobírá !! Vrcholem všeho jsou však ty Pohlreichovy megatrapné skeče, které ani nezasluhují komentář, měl by kurva raději zůstat u toho, co mu jde nejlépe, u vaření a hláškování !! Přímý přenos sice ukazuje, že Pohlreichovi nechybí ani pohotovost, což mě překvapuje, nicméně na druhou stranu také odhaluje nepřipravenost a neumětelství režiséra přenosu, zvukařů, kameramanů a dalších primáckých amatérů !! A to publikum ?? Banda nezaujatě stojících diváků, která se na povel změní a směje jako protržená, tleská jako o život, jasně ukazuje jak moc se tvůrcům tento pokus, navíc nechutně dlouho dopředu avizovaný jako nějaká nevídaná pecka, vymyká z rukou.. No, ale nakonec mě Česko vaří s Pohlreichem nijak zásadně neuráží, protože mám prostě Zdeňka rád, byť chápu, že on je právě tím člověkem, kterého buď můžete milovat nebo nesnášet, nic mezi, uznávám ho jako profíka a při jeho nádherných zemitě úderných a krásně přisprostlých hláškách si prostě rochním jako prase v pomejích..;) ()

Reklama

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen ten díl s Voříškem a nechápal jsem. K čemu jsou tam ty vstupy na dálku vařících grupiček? Abysme viděli, že taky míchaj v rendlíku a hlásej, jóóó, de nám to skvěle, Zdeňku? Já si chvílema připadal jak u pátečního žlutého béčka na nově. Zbytečně rádoby bombastickej paskvil, kdyby prostě normálně Pohlreich něco uvařil, aby se člověk něčemu přiučil, a měl tam dejme tomu ještě jednoho vtipnýho člověka (což Voříšek celkem byl), protože marná sláva, pohotovej to on Pohlreich zase je, tak by to byl myslim ten správnej formát. Takhle? Zlatej Babica! Jo, a Pohlreich mě nasral, jak tam shazoval toho chudáka pilota. Když někoho sjede v ano, šéfe za to, že přechovává v mrazáku hovna s malinama, tak prosím, ale aby si z někoho utahoval, že koktá, to je prostě zcela pod úroveň. Kyselá prdel, a - odpad. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale pokaždé mi přijdou podobné pořady s vařením (krom Ano,šéfe, který je sice taky přebraný, ale dá se to sledovat) jako nekonečná napodobenina Gordona Ramsaye. Nejsem prostě zastáncem toho, že se přebere koncept určitého pořadu (jak je bohužel v ČR zvykem :-( ) a funguje to zde jako originál, protože spousta lidí nemá ani ponětí o tom, co se v zahraničí děje nebo vysílá. Nevědomost mi v našem státě trochu připadá jako denní chléb a s tím se velmi nerada vyrovnávám. Jelikož jsem přežila i mnohem horší věci, než je živý vstup z vily vyvolených, kde vařil tuším Vladko s tou uřvanou ženskou Romanou, tak nemůžu hodnotit naprostým odpadem. Jen čekám, kdy už se u nás objeví něco, co není doslova okopírováno odjinud, ale má to svůj nápad a zajímavou formu. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Mám rád dobré jídlo… Když tak nad tím přemýšlím, tuhle větu slýchávám často od různých přemoudřelých filantropů, kteří mají charakteristiku tvořenou ze samých záslužních činností a superlativ; „překrásný intelektuál, vznešený altruista, vystudoval všechny vědy, kandidát na ředitele vesmíru, má rád dobré jídlo…“ Z toho logicky vyplývá, že my, obyčejný plebs jen se dvěma vysokými školami, máme rádi jídlo vyloženě odporné: „ještě nevím, co bych si dal, ale musí to chutnat jako zvratky pomočeného bezdomovce před skvotem, protože mám rád hnusné jídlo, yeah!“ Nikdy bych si nepomyslel, že svět se bude rozdělovat na lidi, kteří mají a kteří nemají rádi dobré jídlo. Takže kdybyste byli zvědavi, po každém vysrání si kvalitně vytřu prdel. Měli byste si to zavčas zapsat do životopisu. Ehm, nicméně abych se vrátil k meritu věci. Mám rád dobré jídlo. Bohužel si ho nemám kde vychutnat. Sám nejsem příliš zdatný kulinářský velemág. Jednou jsem se pokoušel uvařit vodu na čaj a skončil jsem s popáleninami na čtyřiceti procentech těla a amputovanou končetinou. Bývalá přítelkyně také neuměla vařit. A když už se o to z mně neznámých důvodů pokusila, čerstvé a chutné ingredience dokázala mávnutím vařečky proměnit ve sračky. Avšak nikdy jsem jí to neřekl. Naopak jsem ji za to chválil, jednak proto, že jsem zmrd od přirození, druhak latentně doufám, že mého následovníka nedopatřením zavraždí. Třeba až mu v koprovce zaskočí rybí kost. Tenhle pořad jsem zkusil ve snaze přijít na to, jak se zapíná sporák, nicméně mně to bylo stejně k hovnu. Asi už navždy zůstanu u čínských poblívek z Lidlu za 2,90 v akci. Ale srát na to, moje životospráva je ztracená už od embrya, kdy jsem v děloze závodně inhaloval nikotin. Tím se také vysvětluje moje mentální retardace, buáááh ééééé! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama