Reklama

Reklama

V jeho očích

  • Brazílie Hoje Eu Quero Voltar Sozinho (více)
Trailer

Obsahy(1)

Giovana (Tess Amorim) je Leova (Ghilherme Lobo) najlepšia priateľka. Trávia spolu popoludnia pri bazéne, hodnotia spolu momentálnu úroveň nudy a len tak sa pofľakujú. Ich vzťah však nie je na intímnej úrovni. Leo je pomerne uzavretý, nepúšťa si k telu ani svojich spolužiakov vytvára si vlastný svet nezávislý od ostatných. Slepý pätnásťročný Leo je už unavený z ochranných postojov rodičov a je rozhodnutý prevziať kontrolu nad svojím vlastným životom, preto požiada o výmenu školy. Príchod nového žiaka do jeho starej školy však donúti Lea, aby prehodnotili svoju každodennú rutinu. Potom, čo sa spriatelil s Gabrielom (Fabio Audi), musí nájsť spôsob, ako sa vysporiadať s Giovaninou žiarlivosťou. Keď si však Leo začne uvedomovať, čo cíti ku Gabrielovi, začína mať obavy z budúceho vývoja ich priateľstva. (figliar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Tosi 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že jsem viděl něco mimořádného. Hlavní postavou je slepý kluk, jenž v pubertě objevuje sám sebe. Jeho nevšední "pohled" ale udělal z filmu něco úžasně hezkého a dojemného. S jeho pocity se mi tak lehce padalo a stoupalo, že jsem něvěděl, jestli se dřív smát, nebo brečet. Příběh není vůbec jen o ostýchavosti z vlastní homosexuality, ale taky o bojování za vlastní život a vlastní touhy. Film mě donutil jen sedět a koukat, a třeba u nočních vyjížděk kluků na kole jsem zapoměl, že vlastně koukám na film. Takových filmů víc, bylo by mi na světě mnohem líp. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Tento film je 96 minutove objatie. Obcas trochu boli, miestami je frustrujuce, chvilu zabavne, ale hlavne je velm velmi krasne. Hlavna trojica hercov podala uzasny vykon. Film ubehol ani som si nevsimla ako. Pacilo sa mi, ze nechali vsetkych robit chyby a hluposti. Pacilo sa mi, ako vykreslili vztahy, rodinne, priatelske, romanticke. Pacilo sa mi to cele. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem měl i pocit, že nemusím ani topit topením, jak mě film stihl ohřát svým obsahem. Každopádně to všechno, co se v tomto filmu objevilo, bylo tak neuvěřitelně lidské a přirozené, že nešlo jinak, než těm klukům fandit v životě takovém, jaký si sami napíšou. Chvílemi to sice bylo o nervy, ale ve své podstatě mě právě tou lidskostí dokázal zaujmout. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Režisér Ribeiro sa zatiaľ venoval krátkometrážnej tvorbe a tento príbeh je "prerábka" jedného svojho kraťasu. Príbeh hovorí veľmi citlivým a decentným sposobom o láske medzi mladými mužmi a ako heterák oceňujem tento prístup. Vzniklo nenápadné dielko, ktoré ponúka čistotu partnerského ale aj priateľského vzťahu. V tomto prípade je jazýčkom na váhach mladá Giovanna, ktorá dokázala dať na oltár najvyššiu obeť bez štipky egoizmu. Zaujímavý film má však aj slabiny a tou je určité naťahovanie deja a tým strata tempa. Tretí komentár. 3+ ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jakoby nebylo dost těžké, že je Leo slepý puberťák, který poslouchá klasickou hudbu a chodí do normální školy, on právě začíná zjišťovat, že ho více než dívky přitahuje nový spolužák. Gay romance ze střední je ovšem natočena a zahrána natolik suverénně, že mi nedělalo problém držet jejím hrdinům palce. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Mená dvoch spolužiakov (Fabio and Ghilherme), ktorí šikanujú Leonarda sú odvodené zo skutočných mien predstaviteľov hlavných rolí Ghilherme Lobo a Fabio Audi. (dwdb)

Reklama

Reklama