Reklama

Reklama

Expendabelles

všechny plakáty

Obsahy(1)

Príslušníci americkej námornej pechoty sú pri pokuse o prienik do ostrovného hniezda nebezpečného tyrana kompletne rozprášení. Despotovi sa naviac podarilo uniesť najlepších jadrových fyzikov sveta a začína byť jasné, že žiadny muž nie je pre ich oslobodenie ten pravý. S takou "mission impossible" si poradí jedine žena. Existuje totiž jen jedna cesta, ako sa na ostrov dostať. Najnebezpečnejšie agentky sveta ju využijú: prestroja sa za luxusné prostitútky a odletia súkromným lietadlom s cieľom ukojiť diktátorove najtajnejšie chúťky. A to aj také, o ktorých ešte nevie. (Madsbender)

(více)

Diskuze

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Lacike

Záleží na úhlu pohledu. kdyby to mělo být v duchu trojky, tak jsem za to i rád. Pokud by si ale vzali kritiku k srdci a vrátili se zpět k EX1 a 2, tak to škoda je. Každopádně je super, že na ty ženské Ex nakonec nedošlo. To by bylo beztak fiasko.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Je to skoda. Hlavne, ked Linda Hamilton v T6 ukazala, ze pani Rossovu by dala s prstom v nose :)

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Ale jako fakt nevim, kdo by tam měl hrát. Hamilton, Weaver, Streep takový hodný babičky :D a navíc se snad ještě chystá ten podobnej konkurenční projekt, tak jsem zvědavej koho Sly zlanaří...

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

A co třeba dva týmy ? Babky - Meryl Streepová, Sigourney Weaver, Cynthia Rothrock, Uma Thurman, Brigitte Nielsen. Mladý tým - Saoirse Ronan, Dakota Fanning, AnnaSophia Robb, Abigail Breslin, Emma Roberts. Babky, instruktorky speciálních jednotek, by trénovaly mladý tým a nečekaně by se nachomýtly k situaci, kde by cvičení se muselo proměnit v realitu, protože by vznikla situace, kterou by bylo nutno okamžitě řešit, díky nedostatku času. Teroristi nebo tak....Režie - Tarantino.

na příspěvěk reagoval AD P

Jasic

Jasic (hodnocení, recenze)

Tak jasně, že jich najdete víc, když v tom budete šťourat. Jen se bojím toho, že to bude z uplně jinýho soudku než expendables a nakonec bude uplně jedno, kdo v tom hraje a o čem to je...

AD P

AD P (hodnocení, recenze)

Jasic

A Pam Grier ci C. Rothrock ? Samozrejme je mnohy nemaju radi, ale je to znama akcna VIDEO ! star .

Jasic

Jasic (hodnocení, recenze)

A kde je jako Sigurney Weaver? a Linda Hamilton? Vynechat dvě oldschool nakopávačky prdelí, které si poradily s vetřelci a terminátorem, to by mě teda nasrali! Jovovich chápu, i tu Diaz tam zkousnu. A co třeba Charlize Theron nebo Michelle Rodriguez? Za ty starší mě napadá ještě Brigitte Nielsen(Rudá Sonja) a samozřejmě Jenette Goldstein (Vasquezová, už si tě někdy spletli s chlapem? Ne a tebe? :-D )

na příspěvěk reagoval AD P

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

to je niečo omylne vytvorené pretože toto produkuje sám stallone .. pochybujem že by toto produkoval a to druhé by vlastne súviselo s expandables a toto nie ..

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama