Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nájomný vrah Frank Zimosa (Rayner Bourton) dostane veľmi lukratívnu ponuku od bohatého a vplyvného Jorge Mistrandiu (Michael Howe). Cieľ: zabiť pár ľudí skrývajúcich sa v jednom z jeho európskych hotelov. Vyzerá to na najľahšiu prácu, akú kedy Frank dostal. Čoskoro si však uvedomí, že nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Hotel je plný bláznivých stúpencov nezastaviteľného zla, a tak sa jeho misia stáva nočnou morou, plnej násilia a absurdností. (misterz)

(více)

Recenze (47)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zdanlivo jednoduchá prácička v európskom hoteli sa pre nájomného vraha stane nočnou morou. Jeho zamestnávateľ s ním má totiž vedľajšie plány a onedlho mu po krku pôjde nezastaviteľná vražedná horda. Taliansky „point of view“ splatter, ktorý už pomaly ani nepôsobí ako normálny film, ale skôr ako 3D FPS hra, ktorú však divák nemá možnosť ovládať. Čo sú v podstate plusy aj mínusy tohto kúsku a zvyšok závisí hlavne od osobných preferencií diváka. Komu stačí nenáročná, ale štýlovo spracovaná splatterová gore jazda, tak pri tomto výplachu hlavy bude ako doma. Mne sa to vcelku páčilo, no časom to bolo už stereotypné a neviem si ani predstaviť, že by som to pozeral znova. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Chvilku to vypadá na hravé found footage s neokoukaným schématem, kde je špetka Johna Wicka v brutálním satanistickém rámci. Bohužel, jak je samotný fikční svět jakž takž nosný, vše ostatní to posílá do kopru - od příšerného anglického dabingu (či co to bylo) přes pitomý maraton mlácení malomocných nepřátel až po všude hajpované násilí. Je ho tam možná hodně, ale až na dva případy má výhradně ohyzdný videoherní look a je zkrátka strašně umělé. Blbost možná nadšenecká, ale vážně lemplovská.. 20 % ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ešte pred tým ako dopíšem tento nezrozumiteľný koment, rada by som osvetlila, že nie je ignoráciou tunajších hodnotení a už vôbec nie pochybnosťou nad žánrovým vkusom zúčastnených. V skratke by som mohla napsat, že to " bylo o hovně ". NcSt si zmrvil počiatočne svieži dych a ten tuchne v prekombinovaní žánrových vsuviek do (už od počiatku) gorefan komunity. Tie plastové toaletným deklom ofačované xceloby hračky už tromáci odfungovali a kamerková udalosť si našla aj svoju zelenkavú. Teš-me-te sa na ďalší prídavok. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další ze snímků u kterých si váš mozek může dát relax, protože u tohohle filmu ho opravdu potřebovat nebudete. Scénář - nulovej. Pc hra nebo film ? Tak na půl. Kdo zná De Santi(ovi) tak jistě ví, že si potrpí na rozdupaný, rozstřelený, rozseknutý, useknutý,..... hlavy. V tomto směru opět nezklamou. Lebky tu budou bouchat a praskat ve velkým a mozek lítat všemi směry. Vše je snímáno z pohledu killera. Oceňuji, že jako vražedný nástroj mu poslouží vše co mu přijde pod ruku. Od nože, bouchačky, brokovnice, granátu, až po klacek či zachodový prkýnko. Chybou filmu je, že rozmašírovaných hlav a těl je tolik, že už se to postupem času zají. Naštěstí De Santi(ovci) vědí, že kratší stopáž je výhodou a toho se drží i tady. Takže není šance aby film začal výrazně nudit. Za sebe to hodnotím nadupanejma třema hvězdama. Doporučuju všem co si troufnou na procházku po pekelným hotelu plným podivnejch kreatůr, kde krev teče po hektolitrech a všude je cítit zápach rozmašírovanejch střev a mozků. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Kdo omdléval u Lidské stonožky a Srbského filmu, tak tomu ať se vyvaruje obloukem. Tohle je nafilmované temné Peklo, kde končetiny, mozky a krev stříká na diváka z obrazovky! Hotelu Inferno jsem se dlouhé roky vyhýbal, v době vzniku se jednalo o film, který bych asi nestrávil, nedokoukal, nedocenil, ale dnes je můj vkus už natolik evolvovaný a jsem otevřený novým možnostem, že jsem si film dokázal užít. Je to velmi nízkorozpočtový Underground, který je špatně zahraný a z filmářského hlediska je to prostě až odpudivé, že chápu, hodnocení od odpadu po plný počet, na druhou stranu jsou zde věci, které mají doslova kultovní nádech a po hororové stránce mi příjde Hotel Inferno poměrně dost funkční a intenzivní. Příběh se zdá být zpočátku jednoduchý. Chlap má za úkol jít do hotelu zabít jeden pár o místnost vedle, ale vše se zvrtne, na contract se vykašle a ocitne se v pekelném hotelovém labyrintu, kde chodí od místnosti do místnosti a zabíjí většinou dost nechutným způsobem vše, co mu příjde pod ruku. Je to natočené z pohledu osoby tak trochu jako videohra, ale přidává to na autenticitě a veškeré gore je plně ukázané na kameře. a že ho tady je !! Zaujalo mě, že má film i poměrně slušnou atmosféru, místy je film dost creepy a mrazivý díky prostředí ( úzké temné chodby, jeskyně) a v závěru se ukáže, že i background toho příběhu přináší daleko víc, než by se mohlo zdát. Nejšílenější mi přišel asi masakr v lese, tam šla silně cítit pocta staré Itálii a především Fulcimu ( otevřené hrudní koše, rozšlapané lebky, hlavy rozmašírované několika způsoby, vyrvané páteře a všelijaké jiné šílenosti, které běžný mainstream divák nepobere, zblije se, zhnusí se a možná jej i odvezou. Pro nejokrajovější publikum vůbec, ale kdo má zvrácené chutě, tak si příjde na své.Sám nevím zda se mi to líbilo či nelíbilo, ale rozhodně mě to poznamenalo a na film nejpíš jen tak nezapomenu. 7/10: ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama