Reklama

Reklama

Metalocalypse: The Doomstar Requiem - A Klok Opera

(TV film)

Obsahy(1)

Tento hodinový speciál navazuje přímo tam, kde skončila čtvrtá série seriálu Metalocalypse. Dethklok se musí odhodlat k záchraně Tokiho a Abigail ze spárů Magnuse Hammersmithe a Metal Masked Assassina. Předtím budou muset ale překonat svůj odpor k starání se jeden o druhého a přijmout Tokiho jako něco víc než jen člena kapely. (Corpsegrinder)

(více)

Recenze (13)

kuxik009 

všechny recenze uživatele

Geniální opera, skvělé písničky a hlavně chytlavý děj, vysvětlující hodně o minulosti Dethkloku. Jedna z nejlepších částí byl kytarový duel Swisgaara a Tokiho. Super taky byl pohled na mladého Murderface (který jsme mohli krátce vidět už dříve), který bez typického kníru vypadal naprosto směšně. 5/5! ()

himor 

všechny recenze uživatele

Ach čo dodať...prekvapenie, to určite. Moje Death Meatalové srdce horko zaplakalo...nieje to ten metal ako bol v sérií č.1, ale budiš. Ajtak dávam 5 kvôli rešpektu pred samotnými tvorcami a hudobníkmi, lebo takéto čosi vytvoriť stojí kopec času, nervov, isto aj zdravia...takže pre mňa konkrétne je to kvôli hudbe tak 40%, ale celkovo Metalocalypse je stovec. Metal Rules!!! ()

Reklama

LudkovaLevaRuka 

všechny recenze uživatele

Poprockový klystýr. Pro mě spíš zklamání. Místo plnohodnotného celovečeráku vytvořili šedesátiminutovou spojovačku mezi 4. a 5. sérií. Metalu je zde minimum (kdyby nebylo souboje kytaristů, zůstal by veškerý zbylý metal na záporácích). Z původního absurdně masakrálního humoru zbyli jen občasné unavené vtípky. ()

swe 

všechny recenze uživatele

Toki je pryč, unesen pekelným Magnusem a Maskovaným metalovým řezníkem :). Deathklok je nucen projít Hlubinami lidství a čelit svým největším strachům, aby svého bratra, ehm, tedy kapelníka, získali zpět. Epický příběh o přátelství s typickým metalocalyptickým humorem a opravdu úžasnými songy. METALOVÁ opera. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

To co Metalocalypse znamená pro animovaný seriály, znamená Doomstar Requiem pro muzikály. Bear McCreary a Brendon Small na tom očividně mákli a tak je tenhle hodinovej speciál jedna z nejepičtějších věcí co uvidíte a hlavně uslyšíte. Muzika se povedla a ačkoliv se to tentokrát blíží spíš k heavy metalu než klasickýmu Dethkloku, je to i tak super jízda. George Fisher a jeho cameo jako maskovanej zabiják hlavně na soundtracku potěší. Animace je super a zdá se mi čistší než v běžnejch dílech seriálu. Každopádně něco takovýho jen tak neuvidíte. ()

Zajímavosti (5)

  • Toki Wartooth je v tomto speciálu dabován Mikem Keneallym, druhým kytaristou kapely Dethklok, namísto obvyklého dabingu Tommym Blachou. (Corpsegrinder)
  • Na soundtracku se stejně jako v seriálu objevily také cameo role, např. George "Corpsegrinder" Fisher z kapely Cannibal Corpse nebo Jack Black. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama