foto

Júdži Ueda

  • nar. 15.6.1967 (51 let)
    Kitakjúšú, prefektura Fukuoka, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peace Maker Kurogane – Júmei
Peace Maker Kurogane – Omou miči
2016 Kaččikené!
Pokemon The Movie XY&Z: Volcanion to karakuri no Magiana
2015 Tokyo Ghoul: Jack
2014 Mušiši tokubecu hen: Hihamu kage (TV film)
2012 Meloetta no kirakira Recital
Utae Meloetta: Rinka no mi o Sagase
2011 Rurōni Kenshin: Meiji kenkaku romantan – Shin Kyōto-hen
2010 Gekidžóban Kidó senši Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer
Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Gen'ei no haša Zoroark
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
2009 Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Arceus – Čókoku no džikú e
Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being
Ostrov zapomnění
Pikachu no kirakira daisósaku!
Pjú to fuku! Jaguar: Ima, fuki ni jukimasu
Tennis no ódži-sama OVA: Another Story – Kako to mirai no Message
2008 Detroit Metal City
Ghost in the Shell 2.0
Mai-Otome 0: S.ifr
Pikachu kóri no daibóken
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 Pocket Monsters Diamond & Pearl: Dialga vs. Palkia vs. Darkrai
2006 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
Gekijōban dōbutsu no mori
Hellsing
Hellsing II
Pikachu no wanpaku Island
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen
2005 Ašita genki ni náre!: Hanbun no sacumaimo
Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario
Ičigo 100% (2005)
Nepos Napos
2004 Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise
2003 Odoru pokemon himicu kiči
Piyoko ni omakase pyo!
Pokémon 6 - Jirachi co plní přání
2002 Digimon Frontier: Kodai Digimon fukkatsu!!
Digital Juice
Futari ečči
Gekidžóban Pocket Monsters: Mizu no mijako no mamorigami Latias to Latios
Inuyasha - Kagami no naka no mugenjō
Love Hina Again
Nurse Witch Komugi-čan Magikarte
Pokémon navždy
2001 Ahiru no Pekkle no Minikui ahiru no ko
Di Gi Charat Natsuyasumi Special
Gekijōban Di Gi Charat: Hoshi no tabi
Hello Kitty no Nagagutsu wo naita neko
Hello Kitty no Nemureru mori no bidžo
Kovboj Bebop: Lovec odměn
Love Hina Haru Special: Kimi sakura čiru nakare!! (TV film)
Pikachu no dokidoki kakurenbo
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Seisó hen
2000 Di Gi Charat Christmas Special
Di Gi Charat Summer Special
Eiga Odžarumaru: Jakusoku no nacu Odžaru to Semira
Escaflowne
Love Hina Christmas Special: Silent Eve (TV film)
Pichu to Pikachu
Pikachu no fujujasumi
Pocket Monsters: Mewtwo! Ware wa koko ni ari (TV film)
Pokémon 3
Rokumon Tengai moncolle Knight: Densecu no fire dragon - herec, vyp.
Tenši kinrjóku
1999 Jaja uma quartet
Pikachu no fujujasumi (2000)
Pikachu tankentai
Pokémon 2: Síla jednotlivce
Sol Bianca: Taijó no fune
Tokimeki Memorial
1998 Gekiganger 3: Nekkecu daikessen!!
Kidó senkan Nadesico: Prince of Darkness
Kjókašo ni nai!
Pikachu no nacujasumi
Pokémon: První film
1997 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Išin šiši e no Requiem
1996 Ai tenši densecu Wedding Peach DX
Blue Seed 2
Fušigi júgi
Mahócukai Tai!
Master Mosquiton
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko
Tattoon Master
Tenkósei
Čoččan monogatari
1995 Ghost in the Shell
Rakušó! Hyper doll
1994 Musekinin kančó Tylor: Tokubecu hen – Hitoribočči no sensó
Oira uchū no tankōfu

TV seriály

2018 Nobunaga no šinobi: Anegawa Išijama hen (TV seriál)
Šinkansen henkei robo Šinkalion: The animation (TV seriál)
2016 Nobunaga no šinobi (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Show by Rock!! # (TV seriál)
2015 One Punch Man (TV seriál)
Pocket Monsters XY&Z (TV seriál)
Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
Show by Rock!! (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
Ušio to Tora (TV seriál)
2014 Hanayamata (TV seriál)
Mušiši zoku šó (TV seriál)
2013 Gundam Build Fighters (TV seriál)
Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Pocket Monsters XY (TV seriál)
Čihajafuru 2 (TV seriál)
2012 Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
Nacume júdžinčó ši (TV seriál)
Robotics;Notes (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
2011 Blade (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Hunter x Hunter (2011) (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
Wolverine (TV seriál)
2010 Durarara!! (TV seriál)
Masuda Kósuke gekidžó gag manga bijori + (TV seriál)
Seikimacu Occult gakuin (TV seriál)
2009 Darker than Black: Rjúsei no Gemini (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
RideBack (TV seriál)
Tears to Tiara (TV seriál)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
Crystal Blaze (TV seriál)
Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Kannagi (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00: 2nd Season (TV seriál)
Mórjó no hako (TV seriál)
2007 Buzzer Beater (TV seriál)
Devil May Cry (TV seriál)
Eikoku koi monogatari Emma: Molders hen (TV seriál)
Hajate no gotoku! (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Moetan (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
Reideen (TV seriál)
Taiho šičau zo: Full Throttle (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Ayakashi Ayashi (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Galaxy Angel Rune (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
Hačimicu to Clover II (TV seriál)
Kakutó bidžin Wulong: Rebirth (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Love Get Chu: Miracle seijú hakušo (TV seriál)
NHK ni jókoso! (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Sumomo mo Momo mo: Čidžó saikjó no jome (TV seriál)
Sókó no Strain (TV seriál)
The Third: Aoi hitomi no šódžo (TV seriál)
Tokyo Tribe 2 (TV seriál)
2005 Aria the Animation (TV seriál)
Buzzer Beater (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Eikoku koi monogatari Emma (TV seriál)
Erementar Gerad (TV seriál)
Ičigo 100% (TV seriál)
Kakutó bidžin Wulong (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
Suki na mono wa suki dakara šó ga nai!! (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Black Jack (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Bókjaku no senricu (TV seriál)
Džúbé-čan 2: Siberia Jagjú no gjakušú (TV seriál)
Genšiken (TV seriál)
Jú gi ó: Duel monsters GX (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Kita e: Diamond Dust Drops (TV seriál)
Kókaku kidótai: S.A.C. 2nd GIG (TV seriál)
Mai-HiME (TV seriál)
Midori no hibi (TV seriál)
Notteke Explet's (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-chan Magikarte Z (TV seriál)
Ragnarok the Animation (TV seriál)
Samurai Gun (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
Zipang (TV seriál)
2003 Di Gi Charat nyo (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
L/R: Licensed by Royalty (TV seriál)
Mahō tsukai ni taisetsu na koto (TV seriál)
Mugen senki Fortress (TV seriál)
Peace Maker Kurogane (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Učú no Stellvia (TV seriál)
2002 Chobits (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Heat Guy J (TV seriál)
Panyo Panyo Di Gi Charat (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Pocket Monsters Side Stories (TV seriál)
Rikudžó bóeitai Mao-čan (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál)
Tenši na konamaiki (TV seriál)
Witch Hunter Robin (TV seriál)
2001 Chance Triangle Session (TV seriál)
Fruits Basket (TV seriál)
Gakuen senki Murjó (TV seriál)
Hand Maid May (TV seriál)
I My Me! Strawberry Egg (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Project ARMS (TV seriál)
Project ARMS: The 2nd Chapter (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
X (TV seriál)
Čikjú šódžo Arjuna (TV seriál)
Šin Širajuki-hime densecu Pretear (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Karakuri kiden Hiwó senki (TV seriál)
Love Hina (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
1999 Di Gi Charat (TV seriál)
Digimon (TV seriál)
Džúbé-čan: Lovely gantai no himicu (TV seriál)
Eden's Bowy (TV seriál)
Kačó ódži: Hard Rock Save the Space (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Power Stone (TV seriál)
Trouble Chocolate (TV seriál)
Zoids (TV seriál)
1998 Bubblegum Crisis: Tokio 2040 (TV seriál)
Džikú tantei Genši-kun (TV seriál)
Džikú tenšó Nazca (TV seriál)
Eat-Man '98 (TV seriál)
Let's Nupu Nupu (TV seriál)
Mahō no Stage Fancy Lala (TV seriál)
Monkey Magic (TV seriál)
Odžarumaru (TV seriál)
Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
Weiß kreuz (TV seriál)
1997 Ganbare Goemon (TV seriál)
Hareluja II Boy (TV seriál)
Master Mosquiton '99 (TV seriál)
Maze bakunecu džikú (TV seriál)
Misutenaide Daisy (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Hamelin no Violin Hiki (TV seriál)
Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Kodomo no omocha (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
Čódža Raideen (TV seriál)
Šónen Santa no daibóken (TV seriál)
1995 Ai tenshi densetsu Wedding Peach (TV seriál)
Bakurecu Hunter (TV seriál)
Bit the Cupid (TV seriál)
Fušigi júgi (TV seriál)
Kišin dódži Zenki (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
1992 Calimero (TV seriál)
Hime-čan no ribbon (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace