foto

Victor Brandt

  • nar. 19.9.1942 (76 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Metalocalypse: The Doomstar Requiem - A Klok Opera (TV film)
2003 Kocour - vyp.
2002 Santa Claus 2
1998 Babe 2: Prasátko ve městě
1997 Půlnoc v zahradě dobra a zla
1993 Někdo se dívá
1992 Osudová láska (TV film)
Za pět minut dvanáct: Hawajský styl (TV film)
Zhoubná vášeň
1991 Love, Lies and Murder (TV film)
1990 Dalších 48 hodin
Pohřbena zaživa (TV film)
1989 Tunely
Škrtiči z Hillside (TV film)
1986 Neon Maniacs
1985 Deadly Intentions (TV film)
1981 Wacko
1978 I Wanna Hold Your Hand
Zuma Beach (TV film)
1977 Smrtelný trojúhelník (TV film)
1976 Boy in the Plastic Bubble, The (TV film)
1974 Strange Homecoming (TV film)
Three the Hard Way
1968 Head Mistress
Sunshine Patriot, The (TV film)
1965 Bitva v Ardenách

TV seriály

2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Secret War (E18)
2015 Mezi námi medvědy (TV seriál)
2012 Metalocalypse (TV seriál)
Church of the Black Klok (S04E12)
Breakup Klok (S04E11)
Dethdinner (S04E10)
další epizody (12)
2010 Metalocalypse (TV seriál)
Doublebookedklok (S03E10)
Dethzazz (S03E09)
Rehabklok (S03E08)
další epizody (5)
2009 Metalocalypse (TV seriál)
FatherKlok (S03E05)
Dethmas (S03E04)
DethHealth (S03E03)
další epizody (5)
2008 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Metalocalypse (TV seriál)
Dethrelease: Part 2 (S02E20)
Dethrelease: Part 1 (S02E19)
Dethrecord (S02E18)
další epizody (14)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Sózinova kometa, část třetí: Vstříc peklu (S03E20)
Sózinova kometa, část druhá: Staří mistři (S03E19)
2007 Metalocalypse (TV seriál)
Cleanso (S02E06)
Dethfashion (S02E05)
Dethdoubles (S02E04)
další epizody (6)
2006 Metalocalypse (TV seriál)
The Metalocalypse Has Begun (S01E20)
Dethstars (S01E19)
Girlfriendklok (S01E18)
další epizody (20)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Avatarský stav (S02E01)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Obléhání Severu - 2. část (S01E20)
Obléhání Severu - 1. část (S01E19)
Mistr ovládání vody (S01E18)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
2003 Můj život dospívající robotky (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
2001 Transformers: Robots in Disguise (TV seriál)
Špionky (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Xyber 9: New Dawn (TV seriál)
1998 Army Show, The (TV seriál)
Godzilla: The Series (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1995 The Twisted Tales of Felix the Cat (TV seriál)
1994 Gargoyles (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Nobody's Perfect (TV seriál)
1979 Paris (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 The Smith Family (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Cesta do ráje (S03E20)
1968 Star Trek (TV seriál)
Elaan z Troyiu (S03E02)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace