Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

Fr 

všechny recenze uživatele

„EXISTUJE STAROVĚKÉ PROROCTVÍ O NOVÉ FORMĚ KUNG FU TAK MOCNÉ, ŽE JI ZVLÁDNE POUZE JEDEN ČLOVĚK. VYVOLENÝ…“ /// Spousta nápadů a akčních absurdit ve výtvoru, za kterej by se nemuseli stydět zvučnější tvůrci (moc nečum Roberte!). Každopádně je to nehorázná kokotina, která je určená právě podivnýmu publiku, který v ní nehledá dalšího Birdmana, ale dokáže si užít (jakoukoliv) hříčku přírody. A proč nevocenit něco, co se vymyká průměrnosti? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že hacker budoucnosti vodhackuje všechno! (…jo, klidně i spoďáry!) 2.) Říkaj vo mně, že nejsu normální. 3.) Thx za titule ,,Triumf“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takový ten kousek, který budete milovat, nebo vás totálně mine. A já patřím bohužel do té druhé skupiny. Až příliš bizarní mišmaš všelijakých šíleností, které ovšem dohromady vůbec nefungují a už po deseti minutách jsem byl z toho přívalu bizarností a přehrocených momentů značně unaven. Obzvláště, když jsou povětšinou spíše wtf, než zábavné. Jako pocta osmdesátkám to příliš nefunguje a i přes pár slušných nápadů jsem měl co dělat, abych nepřetáčel. Být z toho celovečerák, tak mi odumřou snad všechny mozkové buňky. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej masakr a ultimátní pocta osmdesátým létům. To se nedá popsat, to se musí vidět! Já tu fakt nechci spoilerovat a víte, že nejsem z kategorie těch který by hned tak něco vyhypovanýho oslnilo, ale tenhle kousek si stávající hodnocení zaslouží. Fakt jsem od začátku čuměl z otevřenou hubou, oči rozzářený jak na vánoce a úsměv od ucha k uchu. A ta hudba... Kurva ta hudba! Takhle má podobnej nadšeneckej projekt vypadat.100% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kung Fury je naprostá šílenost s unikátním vizuálem a pojetím, které budou někteří milovat od A do Z a jiní nenávidět. Já osobně jsem někde na půli cesty. Oceňuji výtvarnou stylizaci a množství nápadů, které neměly v podstatě žádné hranice. Člověk se na půl hodiny ponoří do světa, ve kterém se mají šanci potkat Hitler, T-Rex i Thor, přičemž na diváka ze všech stran sálá osmdesátková atmosféra. Převelice zvláštní kousek, který na stupnici šílenosti 1-10 hrdě sahá po dvanáctce. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Má to nábeh stať sa kultom. Tvorcovia očividne znalý dobou, kedy vznikali drsné filmy, si z nej berú to najlepšie a vytvárajú tak neuveriteľný mix blbostí a sebaparódie. Niektoré vtipy sú naozaj podarené - skateboardovanie na nacistovi, Tank You atď. Osobne ale presne takýto druh exploatačných paródií nemusím. Vtipov je tam veľa na malom priestore a nie každý dostane to správne vypointovanie. Ako jednohubka, ale pomerne zábavné. Hlavne ak titulnú pieseň naspieva Hasselhoff. Jeho rodina musí byť hrdá. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • K filmu vznikla i rovnomenná hra produkovaná spoločnosťou Silver Dollar Game. (toi-toi)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama