Reklama

Reklama

Jak si přeješ

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Hororový příběh o tom, že pokud někomu přejeme něco zlého, může se to obrátit proti nám samotným. (korbitch22)

Recenze (48)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Děláte si srandu z tvůrce, vy komentátoři? Jste necitové, nelidové, jste tak krutí. Nevíte, jaké to je žít v nuzných poměrech, uzamčeni s cigaretou druhořadé značky mezi čtyřmi zdmi, odsouzeni k práci u kuchyňské linky, která byla "out" už před rokem 89, nemít ani myčku, v předsíni pověšená ošuntělá bunda, která autora provází všechny jeho filmy, a příšerná předpotopní skříň s takovými těmi velkými klíčky... ach, ty vzpomínky. A vy, posměváčkové, ještě autora kritizujete za lacinou tvorbu bez nápadu a invence. Copak nevíte, jak těžké to musí být, žít či natáčet v takovém bytě? Zcela plně chápu autorovy pohnutky, věřím, že to může jednoho přivést dokonce až k natáčení krátkých filmových parodií. Autor, jsa zřejmě nemajetným loserem, nemůže přece točit něco jiného. Už to pochopte, vohrábla! Tolik k vám, srandistům z ČSFD. Film sám o sobě je jen směsicí neumětelsky zpracovaných klišé, jak jsme již u těchto tvůrců zvyklí. Působí jen pasáže, které jsou takříkajíc obšlehnuté odjinud. Ale ty jsou opravdu dobré. Původnost snímku ale docela ztrácí na vážnosti a stává se sám o sobě komedií, ale ne zamýšlenou. Tomu se v oboru říká: kouzlo nechtěného. Potěšilo i obsazení té tělnaté paní... a mohl bych jmenovat dál, zkrátka ono kouzlo nechtěného probleskovalo snad z každého záběru a velmi rád bych tento snímek doporučil každému, kdo si přeje na konci chmurného dne trochu toho kulturního povyražení. Hodnotil jsem plnou verzi, ten tříminutový špektákl. PS: Pane Korbere, dneska koupíte slušnou digestoř i za litr. To není za mnoho. A zase si naklikáváte s kamarády hvězdičky k filmu? Ale fuuuj. Pic, Segruš. EDIT: ...Jo a samozřejmě, že tam nežijete. :)) Prostě jste vybral náhodně příšerný interiér. Tak říkáš: lítost za lítost? Tak to je fajné, díky! Nicméně, jsem rád, žes zde věnoval prostor rozborem mého komentáře. Ještě si poupravte ty "poctivé" hvězdičky a budu úplně spokojenej. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

No, jak si tedy přeješ, Korpiči. Já tedy pominu ten bordel, co máš doma ve dřezu, a ke snímku něco řeknu. Je to mástrpiss! Jen nechápu, proč, když už vysolíš veškeré kuchtíkovné a tvůj nádherný bratr kompletní úspory vydělané modelingem za poměrně kvalitní kameru, nedáte fytoplanktony dohromady a nezkusíte vyfotosyntézovat něco, co by dávalo trochu sysla. Ale to chci asi moc, co? Fotosyntéza bolí. Ovšem nakrátko jsem se u vašeho snímku slastně zasnil, jaké by to asi bylo, kdyby tě i s bratrem opravdu bafla nějaká napudrovaná, afektovaně přehrávající kravka, hodila třeba do studny a vy byste přestali hnisat na poli amatérského filmu a svinit tuhle databázi svými oslavnými profily. Viděl jsem plnou verzi i Defector's cut, obě stojí za vyližprdel, ale moc vám fandím a přeji, abyste v soutěži Mentál film 2014 vyhráli minimálně zlatý nákrčník, který by vám zabránil lízat si vzájemně koule. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

No teda, to jsou mi věci. Kdybych nevyužil svých brilantních lustrátorských superschopností a nerozklikl si profil moji oblíbenkyně, nad jejímiž komentáři latentně masturbuji, vůbec bych netušil, co za zbraň hromadného ničení se tady přede mnou ukrývá. Že se jedná o opus, za jehož shlédnutí by vám měli autoři královsky platit, to je jasná páka. Ale co mě pobavilo víc, než tato zbytečná trapárna, je bezpochyby jeden z tvůrců, který si tu vesele rozhazuje hvězdama a infantilně se rozčiluje nad tím, že si to hovno, na kterém se beztrestně spolupodílel, lidi nadšeně nerozmazávají po ksichtech. Už včera jsem se podivoval nad faktem, že zde profil tvůrce mohou mít nejrůznější formy života. No nic, asi se začnu chovat jak mentál a začnu natáčet tříhodinový stopáže se záběrem na spáru v podlaze, nebo prostě cokoliv nápaditějšího a napínavějšího, abych se tu taky mohl pyšnit se svými velevýtvory a pak ještě sám sobě napíšu pateticky chvástavou biografii. Původně jsem nechtěl hodnotit, neb postiženým bychom se neměli posmívat, ale za tu uslintanou exhibici tam bez politování sázím odpad! a posílám košťátko, lopatku, násadu od mopu a jiné pomůcky pro anální penetraci a následné uvolnění semene v oblasti údajného mozku, pánové. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Můj příběh v minutě. Na koho člověk po smrti ukáže, pro toho si přijde Samara nebo Pierot. Jako by tu někdo disponoval přebytky tekutého pudru. Jedna dobrá lekačka, to je tak všechno. Co je poselstvím té soutěžní minuty, nebo direct cut plné tříminutové verze? Za rozchod smrt? Vítejte ve světě plně zabydleném mstícími se zombíky. ()

kulyk

všechny recenze uživatele

To je ale hnusnej byt! Odmítám hovnotit, naprosto jsem se ve veledíle ztratil. JÁ TOMU NEROZUMÍM! Proč tam chodí Deburau a sahá na nehezké lidi s krabičkou? A komu tím pomůže? Druhé straně?? ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řekl sám k sobě : Chceš vidět opravdovou píčovinu????? JAK SI PŘEJEŠ!!!!! Tak jsem si pustil toto dílko od nepochopeného režisérského talentu pana Korbiče a už chápu proč je nepochopený. Já to totiž taky nepochopil, asi proto, že na tom nebylo co chápat. Pěkný cvičení z kamerou jakých jsem viděl stovky. Takže já se k tomu nebudu vyjadřovat. Já jenom pozdravím pana režiséra a potvrdím svoji demenci dalším komentářem. Zdravím rovněž pana mačetu líp než on bych to z takovým smyslem pro detaily popsat nedokázal a tudíž je zbytečné něco dodávat, tedy až na moje konečné hodnocení.0% ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Krabicový přenašeč, nějaká pomatená rusalka a pán s nejhorším warpaintem na světě. Suroviny k výrobě krutopřísné hovadiny. Kdyby jste si za ty tři minuty radši umyli to nádobí a spálili tu děsnou homobundu v předsíni. To si přeju. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Ha, moji oblíbenci znovu na scéně a já pláču radostí, sic byl jeden bez hlavy, což mnohé vysvětluje. Že jsem opět nepochopil pointu bude zřejmě tím, že jsem úplný debil...ale úplný, to je směroplatné a do prdele bijící realita a můj smutný osud, který mi tedy zároveň odpírá tu duševní nirvánu, kterou musí u snímku zažívat každý přemýšlivý pičus. Pro mě, tedy pro debila, by bylo mnohom hodnotnější, pokud by v balíčku za dveřmi bylo zabalené hovno a klasicky a předvídatelně hořelo, ale tvůrci se chtěli vyvarovat klišé a to se cení. Točit nějaké banality, pche, to je o hovně...masky dokonalé, jen to hošíci nepřehánějte s tím pudrem na prdel, neboť má určité, velmi veselé, vedlejší účinky. Kubo, Michale, klucí moji, také doporučuji vyměnit ženský ansábl, ten vám prokazuje službu medvědí, tedy velice diplomaticky řečeno a za to, že jsem se dvakrát lekl, ale fakt...i když já jsem posera od přirození, dávám vám tedy dvě, slovy dvě, pizdy. Ale nesmutněte, nějaký zdejší Kačer chce další, Kubo, ty musíš být neskutečný mrdák. Tak zatím... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Všichni jste debilové. Až tak zlé to nebylo, tedy minimálně na poměry českého amatérského filmu. Dost se mi líbil například soundtrack, který samozřejmě nebyl vlastní, ale vhodně ho tam umístit s patřičnou hlasitostí dá také pár minut dřiny. Když tak nad tím přemýšlím, tak už se mi vlastně nic moc nelíbilo. Herec a herečka jsou, jak jen to napsat slušně, prostorově výraznější více než by bylo nutné. Herecké výkony ohodnotit nedovedu, protože tam pán pouze sedí a kouří a poté jde, takže bych musel hodnotit chůzi a chůze se hodnotí špatně. Poté tam občas někdo natáhne ruce. To jsou vůbec nejlepší momenty. Nejvíce se mi nelíbila scénka, kdy Míša sedí, prohlíží si ošklivou fotku a kouří ještě ošklivější cigarety. Ta smrděla ryzím amatérismem. Ty zabílené ksichty měly zřejmě udělat nějaký dojem, ale z mé strany žádná přízeň a navíc už jsem to viděl v nějaké japonské sračce. A ta Samara nebyla žádná Samara, vy retardi. Kdybychom se řídili heslem, že každý kdo má hnusné černé vlasy v ksichtě je Samara, tak všichni přiblblí metloši jsou Samary/Samarové. V souvislosti se zabílenýma ksichtama se mi mlhavě vybavuje, že někdo podobného vzezření byl v té japonské ptákovině přítomen taky. Na obranu autora musím říct, že tohle bylo mnohem lepší než ten japonský odpad. Řekl bych, že to bylo především zapříčiněno tím, že to bylo mnohem mnohem mnohem kratší. A co ta horská kola v pozadí? Co si na tom dát do příště záležet a filmové prostory trošku upravit, či vyměnit? Dále musím poukázat na hospodskou scénku, která je také neuvěřitelně sprasena. Nejen, že si děvčata povídají naprosté sračky, přičemž prohodí asi dvě věty, ale ty sračky nejsou ani pořádně slyšet, neboť zvuk samozřejmě zachycuje kamera, respektive snaží se zachytit. Příliš na amatérské filmy nekoukám, ale z toho mála jsem viděl i větší sračky. A nerad bych tu byl za úplného zmrda, takže * sem nahodím. A zároveň veřejně slibuji, že až si najdu čas na tvorbu vlastního filmu, tak ten bude rozhodně lepší! O moc lepší! Dokonce bude tak moc dobrý, že všechny ostatní amatérské kousky jejich tvůrci s hanbou z této databáze odstraní. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu uděluji za odvahu. Mít dobrovolně v garsonce pokojový kytky velikosti viktorie královské (který po revoluci někdo konečně vyhodil z chodby před hajzlama na obecním úřadě) jako tuhle korbič se starou, tak tomu říkám frajeřina. Zbytek mě nějak minul, to mělo i pointu? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem přemýšlel nad tím, že vezmu svůj chytrý telefon, nebo fotrovu kameru a natočím se u toho, jak popíjím gambáč a kouřím na pohovce, nebo jak klátím starou v posteli a dám to na net. Hold jsem srab, tak nic z toho nikdy neudělám. Dávám přednost „Radegastu“ …Ne teď vážně…Obdivuju amatérské tvůrce, kteří natočí tříminutové video, hodí ho na stránky „filmové databáze“ a ještě si k tomu hodí sebevědomě plný počet. Asi zapomínají na to, že to uvidí každý, kdo se na to podívá a nebudou to jen jejich kámoši, kteří je za to poplácají po zádech. Když zavřu obě oči – pochválím hudbu, když otevřu jedno oko, vidím snahu napodobit již mnohokrát napodobené, když otevřu obě oči, vidím verbalův úsměvný komentář a na obrazovce „konec“…Za mě kluci 20%. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mi nebylo někoho tak líto, jako Segrestora, když jsem si přečetl jeho komentář. Když si tohle Jakub přečetl, ještě dlouho se mu smál. V tom bytě nežije, takže tím ho urazit nemůže. Jestli si dělá legraci z toho, co nosí na sobě nebo jestli se tam objevila nějaká tělnatá paní?? Tvl, tak upřímně mi ještě nikoho líto nebylo. O snímku neřekl jediné slovo, jen zmínil naprostý hovna, který se scénářem, provedením či zvukem vůbec nesouvisí. Tohle by totiž neřešil ani průměrně inteligentní gibon. Já jsem vážně v šoku, jak může být v dnešní době někdo tak ubohý a směšný. Ubožák. SerešMor, tvůj komentrář nikdo nerozebíral, protože je to kupa hoven. Stejně jako tvá zbytečná existence. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Přátelé, vždyť to není tak hrozný. Viděl bych to na takovou kombinaci The Box a Nenávisti. No, jistě, je to amatéřina, trochu se mi to zdá i jako odfláknutý. Připadá mi, že filmeček musel vzniknout za strašně krátkou dobu. Určitě by se i v té minutě dalo víc pohrát. Na konci je celkem sympatická hudba. Objektivně to asi na ty tři hvězdy není, ale určitě si to zaslouží trochu povzbuzení do budoucna. Třeba někdy vznikne opravdu něco, co bude mít delší stopáž, bude to víc originální a víc to zaujme. Uvidíme. ()

MessiM odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych si teda přál, ne nutně v tomto pořadí, aby byl světový mír, aby kvalita amatérských snímků vzrostla jako nezaměstnanost, aby se u filmů dávalo upozornění jiné než jen hodnocení, co po shlédnutí, může způsobit za zdravotní újmu, týká se psychického i fyzického rázu a hrnek s kakaem. Tohle je děs, když jsem si zde četl komentáře, dokonce jsem zavítal i do diskuze, abych jen letmo očkem nahlédl, co se to tady u všech odstínu hnědé barvy děje, nemohl jsem tomu uvěřit, že je autor tak hrozných snímků, jako je i tento, s úrovní myšlení na úrovni Špílberga. Snímek je hrozný, špatně provedený a nudný víc než nedělní recitování z Bible za zpěvu velryb. Nechápu, jak autor, ať už je jím kdokoliv a odkudkoliv, může mít ego právě podojené kozy, tak vysoko, že dokonce čouhá z mraků, kde by do něj mohli narazit marťani. Já osobně a to jsem obnažený a mám obřízku, bych se za něco takového styděl. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Korber mě teda fuckt vyděsil, už jenom ten podivný muž, který byl namalovaný jako mim mě vyděsil natolik, že jsem si div neus*al! A Korber je fuckt mistr horou, který by si zasložil větší ocenění, než jenom pár zhlédnutí na YT. Korber by si mohl uvědomit, že točí skvělé filmy a řadí se tak mezi ta nejvěší ESA českého amatérského filmu, jako je Petr Cejpek a Jan Veselý! Gratuluji! ()

Daji 

všechny recenze uživatele

Jasná vykrádačka samary, ale přimhouříme oko, protože .. přece jen, atmosféru to mělo, i když s kapku více nedomyšlenou pointou. S takovou by, jak již zmínila jezinka, bylo všude přezombíkováno. A to já nerada. Jinak, nemělo by být na soutěžním videu alespoň něco slyšet? .. Hvězda navíc s nadějí, že příští rok se tvůrce buď rapidně zlepší, nebo se půjde věnovat bohulibější činnosti (jsem pro druhou variantu). A tipy? Umývač nádobí nebo pisatel ROMánů pro muže.. ()

Reklama

Reklama