Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Válka si nevybírá jen oběti, někdy sáhne i po rukojmích. Konfederáti už vědí, kdo stojí za vzpourou frakcí ze čtvrti Forcella, a rozhodnou se Gennyho zasáhnout do nejslabšího místa: jeho rodiny. Otevřený boj v ulicích Neapole tak rychle přechází ke klidu zbraní, skupina kolem Enza „Modré krve“ ale nese podvolení se značnou nelibostí. Tím spíš, že samotný Enzo je mimo hru a podmínky příměří tak musí dojednávat čerstvý člen gangu Slovníček. A Patri slouží dvěma pánům už tak dlouho, že není vůbec jisté, komu nakonec zůstane věrná. Pnutí roste a něco se brzy musí zlomit. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm not from Forcella. I grew up far from here, and I'm different than all of you. But you have chosen me as a partner. And what does that mean, being partners? That you go on a journey together. That's what partners do. We decided to go on a journey with Ciro and Gennaro. Today, they're asking if we want to stop. We are their partners, so we stop. But tomorrow, we will go our own way. And if they don't want to follow us they will be the ones wanting to stop being our partners." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá epizoda mi přinesla stejně kvalitní podívanou jako předchozí díl. Jedna záludnost stíhala druhou, mafiáni ani diváci si už nemůžou být jistí tím, kdo kope za který tým, rukojmí byl až nebývale mlád a celé to ve mně vyvolalo dojem, že si pro mě tvůrci připravují pěkně nabušený závěr sezóny. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama